Milyen gyakran viszed étterembe a gyereket?
Étterem alatt a "jobb" helyeket érted, vagy mindenféle máshol evős helyet, akár gyorséttermet, kifőzdét, pizzériát is?
HA utóbbi, heti háromszor. Jobb helyekre ritkán járunk, kb kéthetente egyszer, mert ő ott általában csak kenyeret vagy üres rizst hajlandó megenni..két napja is benedict tojásos lazacos piritóst ettem, de 20 másik étel árultak reggelire, ő meg üres criossant. 9 éves. Amíg kicsi volt, heti 1 volt a máshol evős helyek aránya, akkor is csak üres rizst volt hajlandó megenni. 4 évesen hajlandó volt a sültkrumplit a mekiben,5 évesen az üres rizs volt újdonság, amit megkóstolt, 6 évesen a csibefalatot a mekiben, 7 évesen a pizzát(de csak a sima sonkás-kukoricásat, egy bizonyos helyről) és a sushit(abból is egy fajtát). Annak ellenére, hogy az évek alatt kitartóan főztem, vettem bolti ételeket, rokonok kitartóan főztek, és a heti egy rendelt/éttermi ételt mindig kikértem két személyre, és mindig kínáltam az enyémből is, mindig elérakták az ebédet bölcsiben-oviban, suliban, egyszerűen nem volt volt hajlandó mást enni/kóstolni a rendes főtt/sült ételek közül. Rendkívül lassan tágult(és van, ami kikopott) abból, amit hajlandó megenni, pedig látta hogy készült, meg minden.
Általában havi 1-2 alkalommal. Ha kirándulni megyünk, akkor beülünk valahova. De olyan is van, hogy mivel egész héten főzök, azt mondja a férjem hétvégén, hogy hagyjam, menjünk el valahova.
Menüs helyre amíg dolgoztam, heti 1-2x is jártunk akár. Most itthon vagyok babával, így már csak az a havi 1-2 alkalom van, de az nem menüs hely, hanem rendes.
A babát is vittük már, 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!