Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 25-30 év közöttiek, milyen...

25-30 év közöttiek, milyen gyakran ültök be vacsorázni étteremben és milyen fizetéssel?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el teljes munkaidőben dolgozni, így most nagyobb pénzből gazdálkodok, de még valahogy nem látom át, hogy mi az az életmód ami belefér és mi az ami nem. Nyilván ha elfogy a pénz, akkor nem fér bele, de azt próbálom megtalálni, hogy mi az ami kiegyensúlyozott. Ilyen téma pl. hogy milyen étterembe járhatok és mennyit költhetek igazából. Pl. egy egyedülálló férfiként nettó 400 ezres fizetésből ha havi kétszer elmegyek étterembe, akkor mi számít okés fogyasztásnak?
2022. szept. 25. 14:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Beulni nem szoktam sehova, de naponta tobbszor rendelek etterembol.
2022. szept. 25. 14:31
 2/22 anonim ***** válasza:
25%
Beulni mi se szoktunk, 3.5m et keresunk ketten. Rendelni szoktunk heti 2-3x mikor hogy, attol fugg mennyire van hajtas a meloban es marade ido fozni
2022. szept. 25. 14:54
 3/22 anonim ***** válasza:
28%

Hétköznap minden étkezésemet étteremből rendelem:

[link]

Millió felett van a nettóm.

2022. szept. 25. 14:55
 4/22 anonim ***** válasza:
30%
Mi ketten együtt átlag 9 milliót keresünk,én burkoló vagyok 19/f a párom fodrász 18/l sose ülünk be most vettünk egy új hazát, amíg nincs minimum 8 lakásunk kiadva nem kötünk ilyenre
2022. szept. 25. 14:58
 5/22 anonim ***** válasza:
71%

Mi sem szoktunk beülni sehova, de hetente többször rendelünk, az számít? :D Étterembe inkább akkor megyünk, amikor valami alkalom van, évforduló, szülinap, ilyesmi, ilyenkor megadjuk a módját a dolognak és többet ráfordítunk, eleve drágább helyre megyünk és nem fogjuk vissza magunkat. Nettó 400-ból amúgy egy havi 2x étterembe menni szerintem nem kirívó, még akkor sem, ha meghívsz valakit, bár tudjuk jól, hogy étterem és étterem között is van különbség, nyilván van, ahol egy vacsoráért el lehet tapsolni egy teljes havi fizetést, máshol meg nem tétel egy két fős menü. Szerintem ha most kezdtél el teljes állásban dolgozni, most várj egy 2-3 hónapot, míg kitisztul a mindennapi életed és ennek általános költségei, és akkor meglátod, hogy mi és mennyi extrában fog beleférni.

Én egyébként 360-at keresek (29/N), férjem vállalkozó (36/F, ő már kívül esik a kérdés címzettjein).

2022. szept. 25. 15:13
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

Mindennapokban nem ülünk be étterembe, csak amikor nyaralunk, egész napos a program. Szerintem az se mellékes, milyen drága étterem, hiszen valahol 3e forintból megvan egy főétel, máshol ennek sokszorosa és 20e alatt nem jössz ki.

Szerintem nincs olyan, hogy okés fogyasztás, hiszen mindenki másra költi a fizetését. Hogyha neked van havonta 10e forintod amit erre szánsz, szerintem teljesen normális. Amennyiben ez a pénz máshol hiányzik, akkor viszont nem.

2022. szept. 25. 15:22
 7/22 anonim ***** válasza:
12%
Mindennap étteremben ettünk pár hónapig, de nem voltak olyan finomak, mint amiket én szoktam főzni, szóval már nem. 25L
2022. szept. 25. 15:27
 8/22 anonim ***** válasza:
21%
Saját étteremláncom van, szóval naponta kb. 9x ülök be kajcsizni, a fizum pedig 17 millió.
2022. szept. 25. 15:41
 9/22 anonim ***** válasza:
20%

1-es vagyok, a fizu lemaradt, 950 a netto alapberem.

A nem troll valaszok miert lettek lepontozva?

2022. szept. 25. 15:45
 10/22 anonim ***** válasza:
19%
#9 Azért mert aki millió felett keres az nem gyk zik.
2022. szept. 25. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!