Vittétek már lánybarátotokat rendes étterembe vacsorázni kettesben?
Velem előfordult már ilyen, többször is. Mindketten 100%-ig biztosak voltunk benne, hogy csak barátok vagyunk, ezért fel sem merült, hogy egy ilyen vacsora másról is szólna.
Természetesen nem az én példám az általános. Kb. 95%-ban vonzalom miatt hív el egy fiú egy lányt.:)
Nem "vittem". Több hónapnyi kihagyás után egy étteremben találkoztunk és beszélgettünk. Az ételt mindketten magunknak fizettük.
Amúgy azonos nemű barátok sem hinném, hogy gyakran hívnák meg egymást étterembe.
Én rendszeresen kajálok étteremben lány barátaimmal és nem akarok tőlük barátságnál többet. Főleg mert többnyire olyan barátaim vannak, akiknek fontos az egészség és nem eszünk gyorskaját, cukros-finomított lisztes péksütiket. Így az étterem a legjobb, ha éhesek vagyunk és nem csak egy kávéra ülünk be vhova.
Mondjuk, ha ez nem így volt mindig is, amióta ismered és csak most hirtelen jött neki, akkor lehet, hogy akar valamit. Neked tetszik?
Én mái napig elviszem a lánybarátomat étterembe évente egyszer. Azért csak ennyiszer, mert ő érdi, én meg miskolci vagyok, és a találkozás elég körülményes (ha együtt töltjük az időt, se étterembe megyünk).
Mindketten tudjuk hogy semmi "olyat" nem akarunk a másiktól. Flörtölgetés sincs, maximum pajzán viccek, és ennyi. Nem is vagyunk egymás esetei, de a közös nevezőt remekül megtaláltuk. Engem pl. teljesen meglepett, hogy egy nő ennyire intelligens tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!