Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig randi ha egy srác és egy lány kettesben találkozik? Vagy van valami extra dolog, amitől randi a randi?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 22:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez sok mindentől függ, ha van valami konret helyzet ird meg, szivesen elmomdom a velemenyem, hogy szerintem minek szamit :D 21L
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül, én nagyon sok fiú barátommal szoktam kettesben találkozni, hazakisérnek, meghívnak kajálni, de nem tekintjük randinak mert közben akár barátnőjük is van és tudtjuk,hogy mi meg csak barátok vagyunk.De ez szituációtól függ. 17l
3/6 anonim válasza:
Akkor randi, ha ezzel mindkét fél tisztában van.
4/6 anonim válasza:
Ha ez így lenne, Casanova lenne a ragadványnevem. Férfi létemre rengetegszer találkoztam kettesben egykori lány barátaimmal.
5/6 anonim válasza:
akkor randi, amikor randi van és bele is mentek.
6/6 anonim válasza:
Szerintem akkor ha tetszenek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!