El szeretnénk menni a párommal 2 éjszakára kettesben, a 2 gyermekünk nélkül a közelbe. Szerinetetek ez önző dolog?
Szerintem nem onzoseg. Mi a ferjemmel es a kisfiunkal kulfoldon elunk es nyaron haza szoktunk latogatni a nagyszulokhoz. Mindig ugy megyunk, hogy a Furedi borfesztival egybeessen a latogatasi idovel. Ilyenkor 2-3 napig anyu vigyazz a kisfiunkra mi meg lefoglalunk egy jo kis hotelt reggelivel es irany a borfesztival meg a balaton. Iden is megyunk, akkor lesz 3 es fel eves a kisfiunk, tavaly is voltunk amikor 2 es fel eves volt 3 napig. Tavalyelott meg 18 hoanpos volt akkor voltunk csak 2 napig. 2 ora autoval Fured edesanyamtol. En nem latok benne semmi rosszat.
Kisfiam bolcsibe jart mar 2 evesen es mi parszor csinaltunk olyat is a ferjemmel, hogy kivettunk 1-2 nap szabadsagot (hazassagi evfordulo, szulinapok, vagy csak ereztuk, hogy ki szeretnenk kapcsolodni) es amig bolcsibe volt a gyerek elmentunk moziba, ebedelni, vagy csak egy jot setalni meg romatikazni. Ha van lehetosegetek menjetek nyugodtan.
Nos,3 éves a nagy 5 hónapos a kicsi!Amióta megszülettek sehol nem voltunk kettesben a férjemmel,max egy vacsi egy mozi ami nemtartott 2-3 óránál többet!
A múlt héten elmentünk 2 napra kettesben Egerbe!Hát mi csak aludtunk(a kicsihez még elég sokszor kel kellnem éjszaka így rám fért egy kis alvás!)ettünk,iszogattunk,szexeltünk,túráztunk!
Lehet önző vagyok de valami BORZASZTÓ JÓL ÉREZTEM6TÜNK MAGUNKAT!!!Olyan jó volt hogy csak úgy vagyok,nem kell rohannom,etetnem,altatnom,öltöztetnem,orrot szívnom,azon agyalni,hogy melyik gyereknek milyen gyógyszert adtam már be stb stb!!!Nagyon feltöltődtem nagyon jó volt!
A gyerekek jó kezekben voltak:Anyukámmal(aki éjszaka is ugyanúgy kelt a kicsihez és nagyon jól elboldogult)meg Anyósommal voltak!!!
Ne is foglalkozz Anyukáddal:menjetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!