Önző dolog lenne gyerekek nélkül, kettesben nyaralni?
Szerintem nem. Egyébként is kicsik még ahhoz, hogy megértsék, most nem otthon vannak, hanem különlegesebb helyen.
Meg írtad, hogy fáradt és türelmetlen vagy. Pont jól jönne ez a kis kikapcsolódás.
Nem mindegy, hogy önző vagy nem önző?? Elfáradtál, szeretnél pihenni, meg tudod oldani. Akkor? Kinek mi köze hozzá? Utálom az ilyen álszent kérdéseket, hogy: attól rossz anya leszek.... önző dolog....szívtelen anya vagyok, ha.... Hiszen, a kérdező is tudja, hogy nem.
Miért kell azzal foglalkozni, hogy mit gondolnak mások? Éld a magad életét, úgy ahogy neked jó! (meg nyilván a családodnak)
Az egy éves még túl kicsi. Gondolom nem beszél, hogy akarod elmagyarázni neki, hogy 6-ot alszik, és anyáék haza fognak jönni? A nagyobbal legalább meg lehet beszélni, bár neki sem lesz egyszerű.
Vigyázzon anyud nálatok a gyerekekre, és csinálj egynapos programokat.
1 évest még nem hagynék ott egy hétre (mondjuk én 1 éjszakára se tudtam volna mert szoptattam), mi úgy tervezzük akkor megyünk el kettesben több napra a férjemmel mikor a kicsi is már 3 éves lesz és akar menni a mamáékhoz.
Nektek egy wellness hétvégét javasolnék.
Nalunk ez ugy volt,hogy anyosomek vittek a gyerekeket nyaralni.mi akkpr maradtunk kettesben :)
A nagyot mar vittek masfel evesen,a kicsit 2,5evesen.
Most a harmadik meg picike 4hos.
A nagyok a mamaval balcsiznak,a picire pedig a masik mama fog vigyazni szombaton.
Egyenlore csak reggeltol estig,de fel eves kora korul ott is fog aludni.
Nekunk kell.nem onzoseg ez.
Attol,hogy szulok vagytok meg igenyelhetitek a kozos nyaralasokat.
A gyerekeidet Te ismered.Te tudod mennyire lennenek el egy hetig a mamaval.
En eleve a kezdetektol szoktatom Oket :)
Ettol meg imadom mindharmat.kozosen is megyunk nyaralni.
De jo neha pihenni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!