Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Jársz étterembe járványkor?...

Jársz étterembe járványkor? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Ti be mertek menni és szívesen mentek egy étterembe vagy inkább óvatosak vagytok és nem is nagyon szeretnétek?

Én vágynék egy étterembe beülni, régen jártam rendszeresen de hónapok óta nem voltam. Közbe viszont nem mernék, pedig boltba elmegyek ha muszáj meg sétálok az utcán de valamiért az éttermet veszélyesebbnek érzem. Talán nem is tudnám annyira "elengedni magam" a távolságtartás, fertőtlenítgetés, esetleges maszkhordás (bár nyilván nem lehet maszkban enni de általában hordok maszkot és lehet frusztrálna ha nem lenne rajtam) miatt.

Elvitelre vettem már, azzal nem volt probléma de nem mernék beülni. Ti beültök vagy nem?

Főleg azok véleménye érdekelne akik amúgy odafigyelnek és nem mondják azt, hogy őt nem érdekli, úgyse lesz beteg, minek a maszk, bulizni akar és stb. Hanem azok álláspontja érdekel leginkább, akik amúgy tartanak távolságot, ha nem is családtagokkal és párjukkal de idegenekkel, akik hordanak maszkot, fertőtlenítenek és ritkábban járnak el ide-oda.

Nálatok mennyire más egy étterembe beülni mint boltba bemenni?

2020. máj. 24. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Boltba csak bemegyek-kimegyek ... vigyazok magamra es otthon meg attorolgetem a dolgokat.

Etteremben el kell idozni es persze zart terben is vagy. Te vigyazhatsz magadra, ha hatul a konyhaban beletusszentenek a kajadba (nem feltetlenul, csak mint lehetoseg ott van a levegoben) ... es ne kergess illuziokat, nem mosogatnak olyan alaposan ami most elvarhato lenne.

Nagyjabol ezert.

2020. máj. 24. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Amit elvitelre veszel azt is ugyanazok készítik, ugyanolyan higiéniai körülmények között.

Cukrászdában, kávézóban voltam már.

2020. máj. 24. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Nem,és nem is fogok,amíg oltás nem lesz.

Bolt oké,munkahely oké (nem vagyok híve a home officnak).

De étterem nem,még kávézó és cuki sem.

Gyros,hamburger,fornetti és társai sem,meglepő módon mióta kerülöm ezeket 20000ft -tal több maradt a pénztárcámba.Pedig olyan kis összegeknek tűntek.

Betartom a szabályokat és ajánlásokat is.

2020. máj. 24. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Elvitelre sem, en is felek ratusszentestol. Bar ha emészteni kezdem, akkor elmarja gyomorsav, talan nem lenne baj...
2020. máj. 24. 20:52
 5/7 anonim válasza:
75%
Alig várom megnyíljon újra a kedvenc helyem, eddig nem mentem ilyen helyre, de már érzem, kell a mindennapi rutin.
2020. máj. 24. 23:08
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem, amúgy is ritkán jártunk.
2020. máj. 25. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Szoktam
2020. máj. 25. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!