Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Woltot vagy a foodorát használ...

Woltot vagy a foodorát használjátok inkább?

Figyelt kérdés
Miért pont azt?
ma 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Woltot inkább de nem tudom miért,az ragadt be.
ma 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő le van töltve, amelyiknél épp van valami kedvezmény. Például a Foodora fix 1500-a jó volt, amióta 2000 lett nem elérhető a kedvenceimnél, így ebben a hónapban a Woltra váltottam, mert ott most 600 Ft kedvezmény van a kiszállítási díjra.
ma 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
A foodorát, mert a woltnál már évekkel ezelőtt is mindenféle kreol bőrű, magyarul nem tudó népség hozta ki, és a bennem szunnyadó rasszizmus ez ellen tiltakozott, gondoltam, a foodoránál legalább magyarok. Most már ott se.
ma 16:55
 4/6 anonim válasza:
Én inkább a foodorát, több olyan akciója és kuponja van, ami jó nekem. És valóban sokkal több a magyar futár a foodoránál, ez is szempont, inkább nekik adok munkát, őket támogatom a rendeléssel.
ma 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Itt az agglomerációban eddig csak magyar futárral találkoztam.
ma 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokáig a WOLT-ot preferáltam, mert ott előbb volt elérhető a futár nyomkövetése.

Amióta ennyire megdrágult a házhozszállítás, meg bevezették a rendszerhasználati díjat és az ételek minősége is sokszor csapnivaló, azóta egyre inkább hanyagolom mindkettőt (foodora és wolt), ha rendelek, akkor leginkább egyenesen az étteremből, vagy főzök itthon.

ma 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!