Milyen a szárított paradicsom? Mire használjátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a paradicsomot, de ebben a formában még nem ettem.
Most van a Lidlben, olajban lévő és sima szárított paradicsom is.
Van különbség az ízük közt? Egyáltalán milyen ízük van? Ti milyen ételekbe használjátok?
Az olajos verziótól kicsit idegenkedem, jó az?
jan. 19. 16:27
2/9 anonim válasza:
Nem jövő héten lesz? Én ma kerestem, de nem találtam.
Pizzás muffinba tenném, mert az igazi paradicsom eláztatja teljesen és bele ragad a papirba.
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, 20-a hétfőtől lesz, csak én már holnapban gondolkoztam :)
jan. 19. 17:04
5/9 anonim válasza:
Jó, én szeretem salátába, tejszínes, spenótos csirkébe, szószos tésztába, rizottóba, lazachoz is illik.
6/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem tészta ételekben de ez nem teljesen száraz simán lehet enni.Mély édes paradicsom íze van.
7/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem akár salátákba, de szalámi-sajttál részét is képezi nláunk.
Meg néha magában eszegetem :D
8/9 A kérdező kommentje:
Az olajosat nem vállaltam be, kevésbé volt szimpatikus.
A sima szárított nekem elég fura. Nem is száraz, hanem nedves. Rágós, kesernyés, sós.
jan. 20. 15:19
9/9 anonim válasza:
Szendvicsben, melegszendvicsben, salátában szoktam enni. Én a szárazat preferálom, idegenkedem a felesleges kalóriáktól, amit az olaj jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!