Jársz étterembe, bármilyen vendéglátóhelyre, milyen gyakran? Mennyi pénzt hagysz ott alkalmanként?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 16:20
1/13 anonim válasza:
Presszóba heti egyszer, 5-6E a fogyasztás, plusz adok fel puttót, hátha nyerek amíg ott vagyok (nem). Étterembe nem járok.
2/13 anonim válasza:
Kifőzdébe szinte minden hétköznap (2000-3000 Ft között), étterembe meg havi 1-2 alkalommal (10-15 ezer közötti összeg).
3/13 anonim válasza:
Covid óta szinte soha.
Régebben is ritkán, mondjuk 2 havonta. Ha 2019-20-as árszintet nézzük, akkor 2000-4000 forintot hagytam ott (egy személyre). (Ebbe a nyári strandos kaják nem számítanak bele - bár már azokról is eléggé leszoktunk tavaly talán 4-5 alkalommal ettem ilyen helyeken, szinte mindig lángost.)
4/13 anonim válasza:
Nem járok ilyen helyekre csak 2 3 évente egyszer maximum.
6/13 anonim válasza:
Most már nem, régebben, még a covid előtt elmentünk étterembe kb. 3 havonta és rendeltünk néha kaját, vagy vettünk, de brutál elszálltak az árak.
8/13 anonim válasza:
Étkezdébe heti többször, már 2000 Ft alatt nem úszom meg, tavaly ilyenkor még az 1500 volt a limit. Étterembe, ha valakinek szülinapja van a családban, olyan három havonta. Az árat nem tudom mert mindig más fizet.
9/13 anonim válasza:
Néha menüt eszem, ha úgy alakul a munka, havonta kb 2-3 alkalom, ez 2300-3000Ft/ebéd. Túrázni szoktam, egész napos túrákon is bemegyek, ez átlagban havi 1, itt nem mindig van menü, utoljára 6000 volt fejenként. Most pl síelni voltam Ausztriában 5 napig, kértünk vacsorát, ez is ilyen menü rendszerű volt, 12€ fejenként. Évente egyszer mindig elmegyünk egy konkrét étterembe amit nagyon szeretünk, ott fejenként 5-6000-re jön ki. Ezeken kívül véletlen szerűen egy-egy utazás alkalmával, valami fesztiválon eszünk kitelepült büfében ezt-azt.
10/13 anonim válasza:
Havonta párszor elöfordul, általában hétvégente, bár mostmár kevesebbszer. Az, hogy mennyit hagyok ott, az nyilván attól függ, mennyi volt a kaja meg hol voltam+ ugye a 10% borravalót illik megadni, ha nincs benne a felszolgálási díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!