Mit csináljak ha nagyon kezd zavarni ez?
Figyelt kérdés
Régebben rengetek sok jóképü, jó izmos testü pasit láttam, mostanában mind elköltözött, vagy összeveszett velem, vagy teljesen másfele dolgozik már. Újabban csak punyadt, nagyhasu, halálsápadt, meg igénytelenül szőrös pasikat látok. Kezdek beleőrülni, hogy csak a neten látok jó pasikat, akik vagy házasok vagy nem akarnak velem lenni, vagy nincs internetelérhetőségük. Tudom nem a külső a lényeg, de még csak picit jo pasikat se látok a környéken. A másik dolog hogy akik kedvesek, vagányak, izmosok azok mindig foglaltak.):tegnap 15:52
1/4 anonim válasza:
Pech.
De neked (ha nő vagy), sokkal könnyebb találni, itt is lesz jelentkező.
2/4 anonim válasza:
Fordítva is így van.
Vagy foglalt, vagy gyereke van, vagy messze lakik.
Szeretem mikor ezt írja 10 nő és 10 férfi...és ezek valahogy soha nem találkoznak.
3/4 anonim válasza:
Azért van különbség.
A nők többségének az a baja, hogy az az 50 férfi, aki ajánlkozna, nem jó. Mellette lehet 1-2, aki foglalt, stb.
A férfiak meg ugye keresik a nőt, aki NINCS elérhető. Egy se.
Aprócska kis különbség.
4/4 anonim válasza:
Költözz konditerem közelébe és drasztikusan megugrik a jótestű pasik aránya a környékeden.
Most hol laksz amúgy? Étterem meg kocsma mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!