Ilyenkor mit csináljak? az a helyzet hogy én gyakran szoktam járni uszodákba úszni (minden héten és szokott zavarni amikor állandóan néznek engem (többek közt velem hasonlú korúak de még felnőttek is) és már kezd el menni ettől az egésztől. 17 vagyok
17 évesen feltehetően tanulsz még. Menj tanítás után kora délután, akkor valószínűleg kevesebben vannak, mert sokan még dolgoznak.
Vagy menj reggel korán nyitáskor, amikor főleg sportolók vannak. Ők magukkal és az edzéssel vannak elfoglalva és nem téged néznek.
Jaj Istenem órákig pózolok meg pucsítok a parton, de nééééznek, úúúúristen!
Milyen érdekes, engem senki sem nézett az alatt a 3 mp alatt amíg célirányosan a medencéhez mentem és bevetettem magam a vízbe. Nem kell feltűnősködni, ill. nem kell álnyávogni.
Igen, erre az a megoldás, hogy ha nem akarod hogy nézzenek, akkor ne nézd őket. Nyilván azért néznek, mert te is nézed őket (különben nem tudnád, hogy néznek).
Ha csak mész célirányosan a medencéhez és nem nézel másokra, akkor senki se fog nézni.
És ne olyan fürdőruhát vegyél fel, amiből mindened kint van. Mert ha olyat veszel fel, és még nézed is az embereket, azt fogják hinni, hogy ismerkedni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!