Másnak is állandóan kidörzsölődik és kilyukad a nadrágotok a belső combotoknál?
Figyelt kérdés
Tudom azt fogjátok írni hogy fogyni kellene, de aki picit is formásabb, annak járás közben összedörzsölődik a comboknál a nadrág.
Fél év után elkezd vékonyodni, szakadni, lukadni.
Másnál is ez van? Hol vesztek nadrágot, ami jobb minőségű, jobban bírja az igénybevételt?
2022. márc. 21. 05:22
1/15 anonim válasza:
Annál van ilyen, akinek összeérnek a combjai. Nekem például évekig nincs ilyen problémája a nadrágoknak.
2/15 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez van. Fiatalabb koromban hiába voltam több kilóval kevesebb, akkor is ez volt.
3/15 anonim válasza:
Nálam évek óta ez van és nem mondanám magam egy hú de telt lánynak. Összedörzsölődik a combomnál és bő fél-egy év után lyukad. Azokat a nadrágokat mindig elhasználom itthoninak. Egyébként még nem sikerült olyan nadrágot találnom, aminél ne lett volna ez. A mostani nadrágjaim még egészen jól bírják. És van olyan nadrágom, amit tavaly nyáron vettem. Azokat már két éve nyúzom. Hülyén fog lehet hangzani, de ezeket a nadrágokat mindet a nagykőrösi vásárban vettem. Minőségük ilyen szempontból tiszta jó és kényelmesek is. Hátha tudtam segíteni. 🥰 De ha tudsz valamit ezen kívül akkor azt szívesen fogadom, mert én is ezzel küzdök.
4/15 anonim válasza:
Nekem nem ér össze a combom, mégis ott lyukad ki a nadrág. Ahogy csíkban gyűrődik, ott szokott kikopni. Nagyon nehezen kapok farmert így is, Takko, butik, bárhol veszem.
5/15 Noren1989 válasza:
Nekem is megesik. Az újabb szövetnadràgjaimat alapból ülepfolttal varrom màr.
6/15 anonim válasza:
Igen, sajnos. Még nem találtam rá megoldást.
7/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen sajnos, de akkor is olyan volt, amikor 177 cm-hez 60 kg voltam.
8/15 anonim válasza:
Én 2019 decemberében vettem a H&M-ben egy farmert 3500 Ft-ért és mostanság kezdett kidörzsölődni ott a benti résznél. Vékony vagyok, 159 centihez vagyok 45-47 kg és egyáltalán nem ér össze a combom, ha egyenesen állok, viszont járáskor azért összeér.
9/15 anonim válasza:
En 173cm vagyok és kb 59kg, nekem egy minimálisan ér csak össze, de így is rojtosodik. Inkább a combimnál kinyulnak a streccses fazonok pl tallyból. Van egy straight azaz egyenes szabású gatyám HMből, na az még bírja, oltári vastag anyaga van. Sheinről is rendeltem egy fehéret, az konkretan megállna a lábán ha felállítanám, olyan merev anyagú, az is bírja a strapát.
10/15 anonim válasza:
Nekem is összeér, de sosem dörzsölődik ki sem a bőröm, sem a ruhám.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!