Másnak is állandóan kidörzsölődik és kilyukad a nadrágotok a belső combotoknál?
Figyelt kérdés
Tudom azt fogjátok írni hogy fogyni kellene, de aki picit is formásabb, annak járás közben összedörzsölődik a comboknál a nadrág.
Fél év után elkezd vékonyodni, szakadni, lukadni.
Másnál is ez van? Hol vesztek nadrágot, ami jobb minőségű, jobban bírja az igénybevételt?
2022. márc. 21. 05:22
11/15 anonim válasza:
Én ezért hordok nagyrészt szoknyákat, mert nálam is ez van, pedig nincsen túlsúlyom. Ha a fehérnemű dörzsölődik össze, az kevésbé idegesítő, és lehet kapni combvédőket, még szexi is... :D
12/15 anonim válasza:
Nekem is szokott.
Pedig nekem nagyon nem kellene fogynom, túl alacsony a súlyom.
13/15 anonim válasza:
Rajtam van is felesleg, és egyrészt azért is összedörzsölődik plusz ha nagyon sokat "tornázok" benne pl leguggolok akkor egy idő után kilyukad.
14/15 anonim válasza:
Nekem férfiként soha nem dörzsölődik vagy lyukad ki. Az az igazság, hogy néhány lány elég furán jár, lábak közel vannak járás közben, egymás elé lép a 2 lábával - egy részük ráadásul kifejezetten csámpásan jár, - X-be teszik a lábukat ácsorgás során, meg ilyenek. Továbbá a rajtuk lévő farmer sem farmeranyag (az nem kopna ki 1 év alatt), hanem 99%-ban pamut és elasztán, nem pedig denim, és még jó vékony is, meg úgy van rájuk feszítve, emiatt még inkább vékonyodik. Úgyhogy én olyan nagyon nem csodálkozom rajta.
15/15 anonim válasza:
14!
A 10-es vagyok, és szintén férfi.
Megfigyelted, hogy hiába válaszoltunk a kérdésre, azért levagyunk pontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!