Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak is állandóan kidörzsölő...

Másnak is állandóan kidörzsölődik és kilyukad a nadrágotok a belső combotoknál?

Figyelt kérdés

Tudom azt fogjátok írni hogy fogyni kellene, de aki picit is formásabb, annak járás közben összedörzsölődik a comboknál a nadrág.

Fél év után elkezd vékonyodni, szakadni, lukadni.

Másnál is ez van? Hol vesztek nadrágot, ami jobb minőségű, jobban bírja az igénybevételt?

2022. márc. 21. 05:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ezért hordok nagyrészt szoknyákat, mert nálam is ez van, pedig nincsen túlsúlyom. Ha a fehérnemű dörzsölődik össze, az kevésbé idegesítő, és lehet kapni combvédőket, még szexi is... :D
2022. márc. 21. 13:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott.

Pedig nekem nagyon nem kellene fogynom, túl alacsony a súlyom.

2022. márc. 21. 15:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Rajtam van is felesleg, és egyrészt azért is összedörzsölődik plusz ha nagyon sokat "tornázok" benne pl leguggolok akkor egy idő után kilyukad.
2022. márc. 21. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
22%
Nekem férfiként soha nem dörzsölődik vagy lyukad ki. Az az igazság, hogy néhány lány elég furán jár, lábak közel vannak járás közben, egymás elé lép a 2 lábával - egy részük ráadásul kifejezetten csámpásan jár, - X-be teszik a lábukat ácsorgás során, meg ilyenek. Továbbá a rajtuk lévő farmer sem farmeranyag (az nem kopna ki 1 év alatt), hanem 99%-ban pamut és elasztán, nem pedig denim, és még jó vékony is, meg úgy van rájuk feszítve, emiatt még inkább vékonyodik. Úgyhogy én olyan nagyon nem csodálkozom rajta.
2022. márc. 21. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

14!

A 10-es vagyok, és szintén férfi.

Megfigyelted, hogy hiába válaszoltunk a kérdésre, azért levagyunk pontozva?

2022. márc. 22. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!