Az tényleg ciki hogy állandóan öltönyben járok? 31F
Vannak helyzetek, amikor nem praktikus, pl alvás, edzés, kirándulás, otthoni takarítás/döglés, családi összejövetelek (nyálas nénik /bácsik, koszos, dobálózós gyerekek), kocsma (azok is néhol koszosak.
Más helyzetekben, meg, ha nem olyan a munkád, ami megköveteli, indokolatlannak tűnik, és kilógsz a tömegből. Nekem, ha valaki mindig öltönyben lenne, azt sugallná, hogy fel akar vágni a pénzével (ami vagy van vagy nincs), mert nem sajnálja a ruhát, ha tönkremegy "úgyis van 10 másik" alapon/ugyanazt az öltönyt hordja minden nap (de úgy meg hamar tönkremegy + rohadt büdös)
Szóval szerintem öltönyt színházba, fotózásra, szalagavatóra, esküvőre, esetleg temetésre, és egyéb kiöltözős alkalmakra kéne hordani, mert, ha minden nap rajtad van, nem tudsz kiöltözni (vagyis de, de az neked mindennapos).
Szerintem hétköznapra elég egy szép ing, esetleg zakóval, és egy szebb (nem makkos bőr) cipővel.
Az addig rendben van, hogy nagyon sokféle formalitási szintű öltöny létezik, de kivétel nélkül mindenhova azért nem jó. Nagyon sok rendezvényre még a legcasuale(/a)bb öltönyben is nagyon túlöltözött leszel (vagy). Az öltöny tényleg manapság sajnos egy alulhasznált és félreértett szett, amit a legtöbben egyszerűen nem is tudnak viselni, és örülök, hogy vannak akik keresik az alkalmat, amikor felvehetik, de ettől nem kell vele túlzásokba esni.
Mindenesetre azért kíváncsi vagyok, hogy akik mindig verik a mellüket, hogy "ne hallgasss másra, öltözz, ahogy neked tetszik" itt is kiállnak a véleményük mellett, vagy ez csak neonszínű kosárcipőkre, mackógatyákra és superskinny farmermintás harisnyákra vonatkozik.
Akkor tényleg ciki.:)))
Ez mellett még parfüm mániás is vagyok, meg imádom belőni a sérómat, kis borostával.
Most ne haragudjatok meg, de egyszer kipróbáltam casual stílusban, de elég furán éreztem magam.Viszont akkor szerintetek ez elég sznob ugye?
8#
Kipróbálom, vagy esetleg a formal stílust preferálom.
Amúgy a faterom is öltönyös, lehetséges hogy ő a ludas hogy ilyen lettem öltözködésben.
Haverjaim meg röhögnek rajtam, hogy olyan vagyok így mint Kis Grofo.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!