Mit tehetek az ellen, hogy állandóan kilyukad a harisnyám?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 09:20
1/8 anonim válasza:
Semmit. Nem neked való ruhadarab...
2/8 anonim válasza:
Melyik része lyukad ki?
Amúgy vegyél minőségibbet vagy vastagabbat. Egyszer olvastam, hogy állítólag, ha lefagyasztod akkor tartósabb lesz :D
3/8 anonim válasza:
Vagy nincs visszavágva szépen a körmöd vagy szimplán figyelmetlen vagy ilyen egyszerű, de egyébként próbáld meg veszel egy minőségibb harisnyát a rossmannba vagy DM-be és ha azok is kiszakadnak akkor a fentebb írt probléma lesz.
4/8 anonim válasza:
Én is béna vagyok. Álló helyzetben is ki tudom lukasztani :D Egyszerűen nem húzok vagy csak jó vastagot.
5/8 anonim válasza:
Nézd meg hogy mitől szakad ki. Éles köröm száraz reszelős bőr.
6/8 anonim válasza:
Mosd ki mielott felvenned. Ha olyan a cipo akkor mindenkeppen vegyel zoknit mert az is kilyukaszthatja. Ha felvetted lefujhatod hajlakkal is, illetve ha csak egy szem futott fel fesd le atlatszo koromlakkal. Igy sem lesz orokeletu de nekem 10-15 hordast siman kibirnak😅
7/8 anonim válasza:
Milyen harisnya és hol lyukad ki? Vacak nejlonharisnyát én nem mosnék amúgy ki, utána csíkok lesznek rajta és az első mosás után általában kuka, a vastagabbak pedig kibolyhosodnak, nem is ajánlott minden használat után mosni. Ha kimosod, akkor kézzel óvatosan. Megfelelő méretű a harisnya? Az is gond lehet, ha túl nagy, vagy ha túl kicsi. Mindig legyen nálad pótharisnya, hogy át tudd venni, ha kilyukad.
8/8 anonim válasza:
Hol lyukad ki? Száraz vastag sarok, nagy köröm, gyenge minőségű harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!