Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
 151/180 anonim ***** válasza:
32%
Önkiszolgáló kasszánál volt, hogy beírtam magam a kódot, kemény fél perc volt. Nekem nem esik le a gyűrű az ujjamról. Miért nem rendeltek házhoz, ha lusták vagytok? Tesco és auchanbol is lehet
júl. 27. 12:23
 152/180 anonim ***** válasza:
32%

"Önkiszolgáló kasszánál szépen visszafordulsz, hagyod a fenébe az egészet, és visszamész kicserélni."

Tehát akkor még annak dolgozónak a munkáját is én végezzem, aki odamegy a kasszához ilyenkor, hogy visszavigye kicserélni az árut. :D

Egyébként meg hogyhogy hagyom a fenébe az egészet? Ha már szinte az összes cuccomat beolvastam, akkor ott hagyok mindent, és visszamegyek az áruval? És akkor addig feltartom a többieket, akik sorba állnak az önkiszolgálóhoz? És mi van, ha valaki közben poénból mást is beolvas nekem? Amikor visszamegyek, újra végigellenőrizhetem, hogy tényleg csak azok a cuccok vannak-e beolvasva, amiket tényleg meg akarok venni? Vagy le is nullázza a gép a folyamatot, mire visszaérek és kezdhetem az egészet teljesen elölről?

júl. 27. 12:25
 153/180 anonim ***** válasza:
33%

Nem.

Visszaveszed az összes cuccod, a gép vadul elkezd vijjogni, mert ez ugye szabálytalan, te meg mész, mintha most léptél volna be a boltba, és kicseréled a rossz árut.

VAGY segítséget kérsz, aki kicseréli neked, csak akkor ugye azt veszed, amit ő hoz, nem azt, amit te választottál.

"beírtam magam a kódot"

Szerinted a pénztáros annyira hülye, hogy ha el tudta volna olvasni a kódot akkor nem írja be?

júl. 27. 12:31
 154/180 anonim ***** válasza:
23%

Szerinted a pénztáros annyira hülye,...?

Szerintem TE vagy olyan hülye, hogy csak a mondat felét értelmezed, így kezdetnek már ez is elég gáz, de hát itt galambbal sakkozok, mondjuk már a vita részét elengedtem, csak röhögni járok ide.

júl. 27. 12:33
 155/180 anonim ***** válasza:
35%

"Szerintem TE vagy olyan hülye"

Ja, nyilván.

Még huszadszorra sem értetted meg, hogy itt az a probléma, hogy VELÜNK végeztetnek el egy munkát, INGYEN.

Már leírtuk párszor, de még mindig nem érted.

Ennyi.

júl. 27. 12:37
 156/180 anonim ***** válasza:
14%
Még mindig nem munkát végeztetnek veled, de nem várom már, hogy értsd. :) Rendelj házhoz.
júl. 27. 12:45
 157/180 anonim ***** válasza:
0%
Pláne, hogy éppen nem ez volt a lényeg, hanem épp más, de csak fújod a magadét...
júl. 27. 12:47
 158/180 anonim ***** válasza:
0%

"Szerinted a pénztáros annyira hülye, hogy ha el tudta volna olvasni a kódot akkor nem írja be?"

Azt hittem, arról beszélünk, hogy mi van, ha

"nem is tudja, hogyan dolgozzon, és a vevőtől várja, hogy oldja meg a helyzetet".

júl. 27. 13:08
 159/180 anonim ***** válasza:

De, arról beszéltünk.

Az, hogy egy kódot be tud olvasni, mint egy robot, a munkájának csak az egyik része.

júl. 27. 13:12
 160/180 anonim ***** válasza:
0%
Én épp csak annyira írtam, hogy ha maga a vonalkód sérült, nem atom fizika a gyors kasszába sem beírni a számokat, bár nektek lehet az, ha ennyiért fizetésért sírtok. Azért nem kéne, hogy a boltig bemész?
júl. 27. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!