Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/180 anonim ***** válasza:
42%
Ez engem is nagyon bosszant, főleg azért mert nem igazán (sőt egyáltalán) értek hozzá. Ezért kb 5-10-szer annyi ideig tart mint a hagyományos pénztárnál. Volt rá példa hogy a sparban egyszer csak bejelentették hogy mindenki fáradjon az önkiszolgáló kasszákhoz, elég sok minden volt a kosárban, már a harmadik terméknél volt valami gebasz, mire én az egész cuccot úgy ahogy volt otthagytam és a legtrágárabb káromkodás közepette kimentem az üzletből. Ugyan így vagyok a Bkk, Máv, Volán jegykiadó automatákkal is, ha valaki nincs ott hogy segítsen akkor én ki nem tudom venni az istennek se a jegyeket. Fejbe lőném ezeknek a szaroknak még a kitalálóját is!!!
máj. 20. 08:46
 62/180 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok, 61, ezzel csak magadat járattad le, hogy milyen életképtelen vagy... inkább tanuljátok meg fikázás helyett.
máj. 20. 08:50
 63/180 anonim ***** válasza:
42%
#62 Te meg örülj a jó képességeidnek. Ha idáig nem tudtad volna, nem vagyunk egyformák. Sokan nem boldogulnak ezekkel az agyon bonyolított automatákkal.
máj. 20. 09:00
 64/180 anonim ***** válasza:
72%

És azt is tegyük hozzá, hogy az automatákban is bőven van hiba. Én sem szeretem őket, mert egy közepes bevásárlásnál már vontatottabb, mint a normál kassza. Inkább csak kis napi bevásárlásokra jók, feltéve ha nem veszel lopásgátlós vagy alkoholos terméket, esetleg valami olyan pékárut, amit még az ott dolgozó is csak sokadikra talál meg a 8. almenüben, mert az megint egy plusz procedúra.

Ja és mielőtt még azzal jön valaki, hogy mennyire elmaradott vagyok, számítástechnikával foglalkozom és ha már automaták: tankolni 90 százalékban automatáknál szoktam, mert ott működik ez a rendszer és gyors is tud lenni.

máj. 20. 09:16
 65/180 anonim ***** válasza:
60%
máj. 21. 21:13
 66/180 anonim ***** válasza:
45%

Jézus, nem tudom melyik a rosszabb, maga a kérdés, vagy a kommentszekció.. Ennyire fáj nektek, hogy aki tudja kezelni ezeket a gépeket az hamarabb ki tud menni a boltból? Ha neked sz@r másnak is legyen az? Ha nem tetszik álljatok be oda ahol van kasszás.. Semmivel nem több effort lehúzni magadnak a cuccot, mintha fel le pakolgatod a szalagról. A gépet se egy nagy kunszt kezelni, kivéve, ha nem vagy idióta, ugyanis lépésről lépésre leírja mit kell csinálni, sok helyen kép és hanganyag is társul hozzá…

Ha meg már itt tartunk, ennyi erővel minek van atm, jegykiadó automata, stb.. Gondolom mindenki használja őket, ott mégsem merül fel a gondolat, hogy a bankos vagy a jegypénztáros helyett dolgozik 😅

júl. 13. 15:37
 67/180 A kérdező kommentje:

Nagyot akartál mondani, de nem jött be, inkább hallgattál volna, te kis utolsó. :P

Máskor pontosabban olvasd a kérdést, úgy talán jobban felfogod.

júl. 13. 15:52
 68/180 anonim ***** válasza:
37%

"Ha nem tetszik álljatok be oda ahol van kasszás."

Nem mindig van, épp ez a baj.

"A gépet se egy nagy kunszt kezelni, kivéve, ha nem vagy idióta"

Szóval ha idióta vagy, akkor könnyű kezelni, ha meg nem vagy idióta, akkor nehéz? :D

júl. 13. 18:32
 69/180 anonim ***** válasza:
39%

Nekem is ez a bajom, hogy nincsen kasszás!

Adjanak 10% engedményt a kényelmetlenségért és a plusz munkáért, az úgy elviselhető lenne.

Nem, NEM szeretjük! Nem kényelmes, nem gyors, pont akkora a sor, mindenféle probléma van vele, nem jó!

júl. 14. 00:11
 70/180 anonim ***** válasza:
42%

"Sokan nem boldogulnak ezekkel az agyon bonyolított automatákkal."

Nem ez a cink, hanem a hozzáállás.

De, gyorsabb, ha nem vagy bena....

júl. 14. 00:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!