Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/180 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
máj. 8. 17:08
 42/180 anonim ***** válasza:
15%

"ezek a fránya boltok nem akarnak kinyitni a kedvemért olyankor."

Kifogás. Én volt, hogy éjjeles műszak után maradtam bent Győrben, tescoba mentem, aztán utána buszoztam haza, közel 1 órás út...

máj. 8. 19:24
 43/180 anonim ***** válasza:
24%
Huuu, milyen lusták lettek az emberek...
máj. 8. 19:29
 44/180 anonim ***** válasza:
25%
Semmi gond, csak kérem a fizetését is.
máj. 8. 19:34
 45/180 anonim ***** válasza:
56%
42# Gratulálok. Mondjuk ma már lehet házhoz rendelni mindenhonnan, maradna a fszom várni, hogy kinyisson a bolt.
máj. 8. 19:47
 46/180 anonim ***** válasza:
41%
45, nem kellett várnom, mivel 6tól nyit, ilyen elcseszett faluba pedig nem igen van házhoz szállítás, tesco sincs pl, van egy real, ami drágább, aztán ennyi.
máj. 8. 20:09
 47/180 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként lehetne olcsóbb az önkiszolgáló kasszás ár, de valószínűleg olyan minimális lenne a különbség, hogy értelme nem lenne.

Ha van mondjuk 8 önkiszolgáló pénztár, ahhoz kell egy ember, +maga a kassza és a rendszer pénzbe kerül. Legyen mondjuk 4 pénztáros megspórolása. A havi fizetésük mondjuk összesen 2millió forint, ezt lehetne elosztani az automata pénztárnál fizetők között. Havonta 2milliót. A Lidl boltonkénti havi forgalma 500millió Ft, ennek a 2millió, a 0.4%-a. Tehát egy 10.000 Ft-os vásárlásnál 40 Ft-tal kellene kevesebbet fizetni. (Ha jól számoltam)

máj. 9. 08:34
 48/180 anonim ***** válasza:

Még az adókat tedd rá, de így se lesz több 100 Ft-nál.

Viszont én valóban kérem ezt a 100 Ft-ot. Ne az üzlet vágja zsebre, hanem szépen legyen ott alapból ennyi engedmény ennél a kasszánál.

máj. 9. 08:41
 49/180 anonim ***** válasza:
71%

Mennyire fillérbaszó emberek vannak, pedig azt hittem, tudok nyugodtan írni választ, de 48as bizonyította, hogy van lejjebb .. 100 forint ember. Adjak? Jézusom...

Amúgy nem kell szeretni, menjetek a hagyományoshoz, pont. Sokan meg szeretjük, mert egyből szatyorba is tudok pakolni és úgy csinálom, ahogy jól esik, mégis hamarabb végzek.

máj. 9. 09:44
 50/180 anonim ***** válasza:
27%

Tudod, a Matáv csinált valaha olyat, hogy ha 10 fillér jött ki, azt felkerekítette forintra.

5 millió ügyfélnél ez 5 millió Ft.

Ennél a cégnél pont ugyanígy néz ki a helyzet.

Ha úgy takarítanak meg költséget, hogy engem dolgoztatnak többet, akkor LESZNEK SZÍVESEK fizetni is!

Ezt a havi 3-4 milliót ne tartsák meg maguknak, hanem szépen fizessék ki annak, aki megkönnyíti a munkájukat!

máj. 9. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!