Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?
Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??
A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P
Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.
Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.
Igazságtalan akárhogy is nézzük.
De.... De igyis úgyis ki kell pakolnod a cuccaidat a kosárból..
Az önkiszolgáló kasszánál csak annyi extra tennivalód van, hogy nem a szalagra teszed az árut, hanem egy mozdulattal lecsippantod, és úgy rakod le. Ez max 2 másodperc.
Én kimondottan szeretem használni. Az én tempómban haladok. Sok boltban a kasszás utáni rész nagyon kicsi, egy-két termék fér el csak, nem tudok olyan gyorsan pakolni, mint ahogy a kasszás húzza le a dolgokat.
Gyaran nincs kedvem beszélgetni a kasszással sem. Erre felé nem igen találkozom unott képű kasszással, ahogy korábban fogalmazott valaki. Talán azért, mert nem nagy település, ismerem mindet, ha más nem, onnan, hogy hozzájuk járok évek óta, mindig kedvesen fogadnak. És van, hogy sietek, vagy rossz hangulatban vagyok és nincs kedvem beszélgetni velük, akkor önkiszolgáló. Illetve mivel nem sokan szeretik használni, mindig van 1-2 üres önkiszolgáló kassza, így gyorsabban haladok, mintha be kéne állni a kilométeres sorba.
Te az a tipikus mindenen felhaborodo lusta magyar lehetsz mint a kollégáim xd.
Én is inkább preferalom az önkiszolgáló kasszát pl ha veszek egy csomag óvszert nem kell kellemetlenul ereznem magam ha pl a velem egykoru csaj húzza le nekem 2 szalámi közt xd
Azért, amiért felszeded magad után a szemetet, visszaviszed a kosarat stb., és egyikkel sem várod meg az ott dolgozót, mert "az ő dolga".
De valahogy mindig csak az önkiszolgáló kasszánál üt be a nagy vásárlói öntudat. Értsd: racionalizálják, hogy nem képesek egy eszközt megtanulni.
Egyébként én sokkal gyorsabban végzek az önkiszolgáló kasszánál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!