Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/180 anonim ***** válasza:
68%

Nincs ember sehol sem, egyik területen sem, így ezt kell megtanulnunk. Másrészt: van az "Egész életen át tartó tanulás": ez is a része.

Nem szeretem én sem a kasszát, de ez van.

máj. 8. 06:11
 22/180 anonim ***** válasza:
77%
Én örülök, hogy egyre több helyen van, nem kell annyit sorban állni, a saját tempómban haladok, nem kezdi el a mögöttem lévő kcsög módon felpakolni a szalagra amikor nekem még egy csomó cuccom a kosárban van, nyugodtam becsipoghatom a kuponokat...
máj. 8. 06:47
 23/180 anonim ***** válasza:
45%

Ezen sokan háborognak és hozzáteszem, legalább részben jogosan. Nekem is több problémám van vele:

1: Miért én "dolgozzak" azzal, hogy kifizethessem a megvásárolt árút? Értem, hogy személyzetet akarnak vele spórolni, de akkor adjon X százalék kedvezményt, ha ilyen kasszánál fizet valaki.

2: Ha nem a reggelidet veszed meg, hanem csinálsz egy heti bevásárlást, akkor még lassú, vontatott is.

3: Alkohol tartalmú italokhoz, illetve lopásgátlóval ellátott termékekhez mindenképpen kell a személyzet. Ha ilyet veszel, plusz 1-2 perc, mire "Segíthetek Emese" odaér hozzád.

4: Mivel nem kell hozzá semmilyen végzettség, ne háborogjon az áruház, ha véletlenül (vagy éppen nem) pár kiflivel kevesebb lesz beütve, vagy valami olcsó gyümölcs a prémium vagy a drágább helyett. Nem tudja bizonyítani a szándékosságot, hiszen nem kötelességem sem érteni hozzá, sem hibátlanul tudni kezelni. Oldja meg, hogy csalásbiztos legyen a rendszere.

5: Ha már erőlteti ezt a rendszert, legalább a hagyományos kasszáknál ne 16 évesek és nyugdíjasok üljenek, akik egymástól kérdezgetik, hogy mit hogyan kell.

máj. 8. 06:49
 24/180 anonim ***** válasza:
0%
13#: Legalább többet lehet FB-zni meg nézni a Luceccita-sorozatokat:).
máj. 8. 06:54
 25/180 anonim ***** válasza:
85%
Nekem tetszik:) Felnőtt fejjel pénztárosdit játszhatok:)
máj. 8. 06:57
 26/180 anonim ***** válasza:
74%
Utálom én is. Alkohol, ruha, de még a kimért áru is problémás. Veszem a gyümölcsöt, kiírja, hogy nem annyi. Tököm kivan. És igen, ha másik fajta almát ütök be, így jártak. A következő vásárló már liheg a nyakamban, nem jobb, mint a sor.
máj. 8. 07:13
 27/180 anonim ***** válasza:
43%
Akkor menjél reggel boltba rendes kasszához idióta. Komolyan szánalmas vagy.
máj. 8. 07:38
 28/180 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az a bajom vele, ha valamit nem jól vesz be a gép vagy elcseszem, akkor várni kell a segítségre, mire kitörli a hibát a gépből. Ez azoknál van, ahol súlyt is érzékel a gép.És nem egyszer jártam így. Amúgy ha ehhez meg máshoz sem kellene megvárni a segítséget, akkor nem lenne vele baj. Kivéve, hogy egy csomó ember elveszti a munkáját. És ez egyre rosszabb lesz, csak most a legtöbb ember az előnyét látja, mert tovább már nem gondolják a témát.
máj. 8. 07:50
 29/180 anonim ***** válasza:
80%
Plusz nálunk már ugyanakkora a sor ott is.
máj. 8. 08:33
 30/180 anonim ***** válasza:
41%
Én csak akkor használom, ha nincs nálam olyan cucc, amit keresni kell, pl pékárut vagy zöldségeket lapozgatni, miközben a dolgozó tudja fejből a kódot. És igen, járhatna mondjuk 5% kedvezmény, amiért megcsinálom magamnak.
máj. 8. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!