Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?
Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??
A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P
Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.
Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.
Igazságtalan akárhogy is nézzük.
Ne beszélj mások nevében, én pl nem csak az általad “jóváhagyott” esetekben szeretem.
Sajnos nálunk elég kevés az önkiszolgáló kasszás bolt, pedig örülnék ha több helyen lenne elérhető.
50-es!
Ez nem így működik. Miért te szeded össze a termékeket a kosaradba? Az nem probléma? Az önkiszolgáló boltokban ez van, azért kerül ennyibe, nem 10-20%-kal többe. Önkiszolgáló kassza is lett, beállhatsz rendesbe is, elmehetsz más boltba, rendelhetsz, stb.
Nem, ez nem igaz.
Idáig rendes kassza volt, EZ ÍGY került ennyibe.
Most automata van, ez olcsóbb.
A különbözetet zsebre akarják vágni.
De ez a kisebbik gond: a nagyobb az, hogy sokkal kényelmetlenebb... ÉS a sor is ugyanakkora közben.
53-as!
Így került ennyibe, EDDIG. Mostantól két lehetőség van, vagy automata pénztár és marad az ár (illetve kevésbé emelkedik), vagy drágulnak a termékek.
Ez hülyeség. Benzinkúton 90%-ban magának tankol az ember, aztán bemegy fizetni. Gyorsétteremben sorbanállsz a rendeléskor, fizetéskor. Eleve a boltban magadnak szeded össze a cuccot.
Egyébként sincs rádkényszerítve, beállhatsz hagyományos pénztárhoz is
Ha van.
De pont az a gond, hogy most már sokszor nincs.
59
Igen, ez biztosan így van, te szerinted.
Rosszindulatú lehetsz és gonosz, ezért alig szerethetnek téged a környezetedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!