Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/180 anonim ***** válasza:
56%

Ne beszélj mások nevében, én pl nem csak az általad “jóváhagyott” esetekben szeretem.

Sajnos nálunk elég kevés az önkiszolgáló kasszás bolt, pedig örülnék ha több helyen lenne elérhető.

máj. 9. 10:24
 52/180 anonim ***** válasza:
88%

50-es!

Ez nem így működik. Miért te szeded össze a termékeket a kosaradba? Az nem probléma? Az önkiszolgáló boltokban ez van, azért kerül ennyibe, nem 10-20%-kal többe. Önkiszolgáló kassza is lett, beállhatsz rendesbe is, elmehetsz más boltba, rendelhetsz, stb.

máj. 9. 10:29
 53/180 anonim ***** válasza:
28%

Nem, ez nem igaz.

Idáig rendes kassza volt, EZ ÍGY került ennyibe.

Most automata van, ez olcsóbb.

A különbözetet zsebre akarják vágni.

De ez a kisebbik gond: a nagyobb az, hogy sokkal kényelmetlenebb... ÉS a sor is ugyanakkora közben.

máj. 9. 10:33
 54/180 anonim ***** válasza:
71%
Olyasmi megoldás lenne jó a bevásárlókocsira, mint a Decathlonban a pénztáraknál van. Amint belerakod a cuccot, felismeri. Ha nem kéne utána ki és bepakolni, meg a képernyőn keresgélni, hogy mit is vettem, ha épp olyan, akkor semmi gond nem lenne az önkiszolgáló kasszával, az tetszene nekem is. A Tesco-nak van valami hasonló kezdeményezése, hogy menet közben szkenneled a cuccokat, hogy gyorsabban ki tudj menni, de azt még nem próbáltam.
máj. 9. 10:39
 55/180 anonim ***** válasza:
0%

53-as!

Így került ennyibe, EDDIG. Mostantól két lehetőség van, vagy automata pénztár és marad az ár (illetve kevésbé emelkedik), vagy drágulnak a termékek.

máj. 9. 10:40
 56/180 anonim ***** válasza:
Na, akkor most jön az, hogy keresünk másik üzletet.
máj. 9. 10:42
 57/180 anonim ***** válasza:
89%

Ez hülyeség. Benzinkúton 90%-ban magának tankol az ember, aztán bemegy fizetni. Gyorsétteremben sorbanállsz a rendeléskor, fizetéskor. Eleve a boltban magadnak szeded össze a cuccot.

Egyébként sincs rádkényszerítve, beállhatsz hagyományos pénztárhoz is

máj. 19. 08:29
 58/180 anonim ***** válasza:
59%

Ha van.

De pont az a gond, hogy most már sokszor nincs.

máj. 19. 13:35
 59/180 anonim ***** válasza:
56%
57, kérdezőnk szerintem nem az a réteg, akinek lenne mit tankolni és keserű az élete.
máj. 19. 16:44
 60/180 A kérdező kommentje:

59

Igen, ez biztosan így van, te szerinted.

Rosszindulatú lehetsz és gonosz, ezért alig szerethetnek téged a környezetedben.

máj. 19. 19:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!