Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/180 anonim ***** válasza:
82%
Én szerettem az önkiszolgáló kasszát, mert egy időben az volt a szórakozás, hogy minden nap más nyelven kértem, és lehetett összehasonlítani a különböző idegen nyelveket, meg ahogy kiejti őket, vicces volt így egymás után látni a különböző nyelveket sorjában naponta. Valamelyik segítő pénztáros egyszer bele is kötött kicsit miért kérem más nyelven ha magyarul beszélek, ott az volt az eredeti fő gond egyébként hogy a különböző fajta szőlőket egybe mértem a kényelem kedvéért, persze direkt a legdrágábbikat beállítva közös árnak, mondta nem szabályos így, akkor se ha ez a boltnak kedvezne.
máj. 8. 09:09
 32/180 anonim ***** válasza:
38%
27-esnek üzenem, hogyha lenne emberes kassza, oda állnék. Majom. Fél 5-kor indulok dolgozni, ezek a fránya boltok nem akarnak kinyitni a kedvemért olyankor.
máj. 8. 09:09
 33/180 anonim ***** válasza:
50%
Igazad van, abban az esetben, ha közben 1 hagyományos kassza sincs nyitva, mert választani se lehet. Mert ebben az esetben ne tolják rám az árakba beépítve a kasszás bérét is. Amúgy szeretem az önkiszolgálót, főleg a Lidl-ben, mert legalább van időm pakolni 😅
máj. 8. 09:15
 34/180 anonim ***** válasza:

"ha közben 1 hagyományos kassza sincs nyitva"

Időnként pont ez a helyzet.

máj. 8. 09:33
 35/180 anonim ***** válasza:
73%
34es, hát sajnos nem. Pl a városomban vagy egy kis Spar. Szeretek oda járni, de csúcsidőben (du 4-5 közt) sosincs nyitva hagyományos kassza. Valszeg a boltvezetés 💩ik rá magasról, kitesznek egy Piroska nénit, hogy az intézze a 4 kasszát, ha valaki megakad, de nem szakad bele a melóba.
máj. 8. 09:56
 36/180 anonim ***** válasza:
47%

Nekem az tetszett még az önkiszolgálón belül is, hogy a Sparban, ahova járok, 8 önkiszolgáló kassza van. Most már szét van szedve a sor, egyikben készpénzzel és kártyával, másikban csak kártyával lehet fizetni. De pár hónapja még egy sor volt, és valamiért baromi sokan készpénzzel fizetnek. Ezért volt, hogy az ott segítő néni mondta, hogy egy kártyás gép felszabadult, és előttem a 4-5 ember csak rázta a fejét, én meg mentem előre, mint valami VIP. 😆

Szerintem nem lesz itt semmi AI. Az emberek többsége még mindig papírpénzezik, és félnek a scannertől. Múltkor egy madame kérdezte a pénztárost sértett hangon, hogy ő most akkor rá van kényszerítve a masina használatára?

máj. 8. 10:17
 37/180 anonim ***** válasza:
50%
Pfff mi lesz a következő, még a kosárba is nekem kell majd bepakolni az árukat a polcokról??
máj. 8. 10:48
 38/180 anonim ***** válasza:
33%
Ugye vicc a kérdés? Irigylem a problémáidat. Más üzlet nincs? Jóérzésű magyar ember amúgy sem jár multiba.
máj. 8. 10:51
 39/180 anonim ***** válasza:
75%
Belehalsz, hogy le kell húznod 4 terméket? :D Akkor ne menj önkiszolgálóba, ha ennyire zavar.
máj. 8. 12:02
 40/180 anonim ***** válasza:
57%
Összességében csak arra jók ezek a kasszák, ha valaki csak beugrik és megveszi az aznapi reggelijét, vagy ha max pár terméket vásárol, amit csak le kell csippantani. Minden más esetben szívatás.
máj. 8. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!