Hogy mondanátok el vagy jeleznétek finoman valakinek hogy nem akartok olyan szoros viszonyban lenni vele?
Figyelt kérdés
Például én olyan ember vagyok hogy nehezen engedek közel magamhoz másokat és nehezen tudok megtartani ilyen kapcsolatok. Ezért jobban szeretek ismerkedni vagy beszélgetni ilyesmi oldalakon mint ez akár (gyakori kérdések). Vagy hasonló chatelős oldalak. És megismertem valakit akivel sok a közös pont és szeretek beszélgetni vele, de túl sok olyan dolgot akar mindig amit én nem. "Találkozzunk, gyere ilyen programra, gyere olyanra"...
És jól esik hogy hív mert legalább tudom hogy érdeklem, de nem tudom hogy mondjam el hogy én egy olyan ember vagyok aki nem társaság kedvelő és inkább szereti a távolságot megtartani.
ma 16:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!