Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa ez a Huszti...

Csak nekem furcsa ez a Huszti ikrek ügyével kapcaolatban?

Figyelt kérdés

Nem akarok rosszindulatú lenni, de mindenhol csak azt olvasom, hogy a lányok édasapja így kiborult, meg nem érti az egészet, holott 12 éve már nem is tartják a kapcsolatot.

Borzasztóan sajnálom a családot, de nekem szörnyen furcsa az, hogy a többi gyászoló, aki tartotta velük a kapcsolatot, nem szólalnak meg, apuka meg minden portálnak riportot ad...

Légyszi mondjátok meg, ha csak nekem furcsa és egy szar ember vagyok, amiért ilyenen gondolkozom.

febr. 6. 07:28
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Az tud riportot adni, akit kérdeznek.
febr. 6. 08:15
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

1!

Vagy azt kérdezik, aki válaszol...

febr. 6. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mire a skót rendőrök ezt kisakkozzák, már mi is a tippekből tudni fogjuk a teljes történetet.

Mondjuk nem lehet egyszerű tolmácsot szerezni, bár ha nincs bűncselekmény, akkor nem fognak már nagy erőket bevetni.

"idegenkezűséget kizárták", kb itt a vége a történetnek.

febr. 6. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az furcsa és gyanús, hogy így kizárták...
febr. 6. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A sors fintora: az nyilatkozik, aki gyermekkorukban valoszinüleg bántotta öket. Vajon miért nem beszéltek vele egyáltalán? E mögött valljuk be, egy nagyon súlyos ok lehetett. Egy gyerek nem szakítja meg csak úgy a kapcsolatot 20 évesen az apjával. Miért tenné? Saját magának okoz nehézséget ezzel.

Hurcoltak valamit magukban, amit nem tudtak sem megbeszélni másokkal hogy könnyitsenek a lelkükön, sem túllépni rajta. Így aztán maradt a folyóban történő rituális megtisztulás, mint földi életük utolsó mozzanata. Isten nyugosztalja öket.

febr. 10. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem jelenteném ki, hogy bántotta őket, az is lehet, hogy csak a nézeteik nem voltak ugyanazok, vagy akármi, semmiképp nem mondanám, hogy bántotta őket, mert ez nem lehet tudni, inkább csak azt mondanam, hogy benne lehet a pakliban.

Az viszont biztos, hogy nagyon elszigetelten élek, barátaik se voltak nagyon (ha jól értesültem róla), így valóban nehezebb lehet egy problémát feldolgozni.

febr. 13. 01:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is azt írtam: valószínűleg. De valahol árulkodó hogy az apa állandóan azt hajtogatja, nem lehettek öngyilkosok. Ö miért ilyen biztos benne? Másrészt miért nem nyilatkozik a család arról hogy mi volt az oka az ilyen szintű elhidegülésnek. Ami kifejezetten az apával szemben következett be. Nem egyeztek a nézeteik; ezért a lányok lemondtak az atyai támogatásról, ami egy fiatal induló életnek azért a legtöbbször nélkülözhetetlen? Ez nekem sovány magyarázatnak tűnik. Az apjuk fideszes volt, a lányok meg gyurcsányisták? Valahogy nem hiszek ebben.
febr. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!