Csak nekem furcsa ez a Huszti ikrek ügyével kapcaolatban?
Figyelt kérdés
Nem akarok rosszindulatú lenni, de mindenhol csak azt olvasom, hogy a lányok édasapja így kiborult, meg nem érti az egészet, holott 12 éve már nem is tartják a kapcsolatot.
Borzasztóan sajnálom a családot, de nekem szörnyen furcsa az, hogy a többi gyászoló, aki tartotta velük a kapcsolatot, nem szólalnak meg, apuka meg minden portálnak riportot ad...
Légyszi mondjátok meg, ha csak nekem furcsa és egy szar ember vagyok, amiért ilyenen gondolkozom.
ma 07:28
3/3 anonim válasza:
Mire a skót rendőrök ezt kisakkozzák, már mi is a tippekből tudni fogjuk a teljes történetet.
Mondjuk nem lehet egyszerű tolmácsot szerezni, bár ha nincs bűncselekmény, akkor nem fognak már nagy erőket bevetni.
"idegenkezűséget kizárták", kb itt a vége a történetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!