Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki tud erre a furcsa...

Valaki tud erre a furcsa érzésre bármi megoldást mondani?

Figyelt kérdés

Nos ott kezdeném ezt az egészet, hogy 21 éves srác vagyok. Falusi srác vagyok, 6 évet jártam középiskolába egy városba. Abba a városba vonattal jutottam el minden nap ez alatt a 6 év alatt ami egy nap oda-vissza úttal együtt 90

perc volt. Nagyon szerettem vonatozni, utazni.. Nagyon szerettem a városban járkálni ide oda.. Kb. 1,5 éve lett meg a jogosítványom autóból amivel együtt autóm is lett, s a mai napig azzal járok mindenhova. Viszont azt vettem észre, hogy mióta befejeztem az iskolát és nem járok annyit a városba, emberek közé, így ha véletlen olyan helyre kerülök hirtelen rosszul érzem magam.. Lehet elszoktam a tömegtől, vagy nem is tudom.. De ha véletlen a szomszéd városba is átmegyek egy nagy bevásárlóközpontba egyszerűen azt érzem, hogy belépek egy helyre mintha nem lenne elég levegő, elkezdek szédülni, és hasonlók.. Miután kijövök az üzletekből a friss levegőre akkor hirtelen elmúlnak ezek az érzések. Ez mitől lehet? Mi lehet a magyarázat erre? Míg évekig jártam, szerettem vonatozni, utazni nem

volt baj. Most mi történhetett?..

jan. 25. 03:45
 1/1 anonim válasza:

Pszichésen taszít a tömeg (tömegiszony).

Előfordul ez mással is.

A feleségem is pont ilyen. Nagy kert, normális ház, csendes környék, ki sem mozdulunk otthonról, max csak néha vásárolni. Így simán leküzdhető.

Lassan 25 éve együtt vagyunk, és simán lehet ezzel az érzéssel együtt élni.

Ha nagyon zavar, keress meg egy szakembert, de szerintem ne aggódk

jan. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!