Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki tud erre a furcsa...

Valaki tud erre a furcsa érzésre bármi megoldást mondani?

Figyelt kérdés

Nos ott kezdeném ezt az egészet, hogy 21 éves srác vagyok. Falusi srác vagyok, 6 évet jártam középiskolába egy városba. Abba a városba vonattal jutottam el minden nap ez alatt a 6 év alatt ami egy nap oda-vissza úttal együtt 90

perc volt. Nagyon szerettem vonatozni, utazni.. Nagyon szerettem a városban járkálni ide oda.. Kb. 1,5 éve lett meg a jogosítványom autóból amivel együtt autóm is lett, s a mai napig azzal járok mindenhova. Viszont azt vettem észre, hogy mióta befejeztem az iskolát és nem járok annyit a városba, emberek közé, így ha véletlen olyan helyre kerülök hirtelen rosszul érzem magam.. Lehet elszoktam a tömegtől, vagy nem is tudom.. De ha véletlen a szomszéd városba is átmegyek egy nagy bevásárlóközpontba egyszerűen azt érzem, hogy belépek egy helyre mintha nem lenne elég levegő, elkezdek szédülni, és hasonlók.. Miután kijövök az üzletekből a friss levegőre akkor hirtelen elmúlnak ezek az érzések. Ez mitől lehet? Mi lehet a magyarázat erre? Míg évekig jártam, szerettem vonatozni, utazni nem

volt baj. Most mi történhetett?..

tegnap 03:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!