Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek tek nem furcsa hogy az...

Nek tek nem furcsa hogy az elmúlt 1 hétbe volt vagy 4 repülőgép baleset és több mint 200 ember meghalt?

Figyelt kérdés
Volt a kazakh gép amit lelőttek véletlen, utána a koreai gép amivel nem tudom mi történt, utána valami KLM-es géppel történt valami, utána kanadába is történt valami egy kisebb repülőgéppel. Persze nem vagyok tájékozott nem olvastam ezekről sokat de valahogy olyan fura az egész.
dec. 30. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Politikai uborkaszezon van.
dec. 30. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóról beszélgettünk anyával mi is, pár órával ezelőtt. Volt a koreai tragédia, Kanadában is, illetve Norvégiában is történt egy-egy repülő szerencsétlenség (bár az utóbbi kettőről nincs sok infóm), és elvileg mindhárom egy napon történt. Ami nagyon furcsa, nekem legalábbis, ha azt nézzük, hogy valóban mennyire kevés idő telt el köztük. Viszont nem gondolok bele többet, mégis határozottan fura volt.
dec. 30. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Ezt leszámítva, túl sok minden van amiről átlag ember nem tud. Beletartozva a mi sz@ros kis országunk vezetői sem.

Arról sem tudnánk semmit, ha egy akkora aszteroida tartana a föld felé ami az emberiség 90%-át kipusztítaná.

dec. 30. 13:59
 4/8 Szolovjov ***** válasza:
36%
Szerintem leszerződtek a Nat. Geo.-val hogy kellenek új epizódok a Legikatasztrófák című sorozatba.
dec. 30. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért szinte mindig úgy van, hogy egy baleset után jön hirtelen mégegy/kettő, aztán 2 évig semmi. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de érdekes.
dec. 30. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok emögött semmit. Hány ezer repülőút történik naponta? Nem tudom, de rengeteg. Pont azért számolnak be ezekről a tragédiákról, mert ritkák. Szerintem csak véletlen egybeesés.
dec. 30. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 igen, csak furcsa véletlen, mikor ilyen ritka eseményből egyszerre több is bekövetkezik. Pont azért fura, mert ritka :D
dec. 30. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom a magyarázatot rá, de lényegében tényleg fura. Viszont a hírek is mindent felkapnak...
dec. 30. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!