Furcsa ha valaki csütörtökön egész nap azon nyavalyog, hogy a fenébe hogy még csak csütörtök van meg sose lesz hétvége már?
Figyelt kérdés
tegnap 23:06
1/6 anonim válasza:
Azért meg lehet érteni ha egy hosszú és fárasztó hétről van szó
2/6 anonim válasza:
És amikor pénteken este, vagy szombat este már a hétfői munkáról beszél? Hogy milyen gyorsan megy az idő, xy óra és mehet megint. egy barátom ilyen, 3 műszakban van, stresszes is a munka, nem tud rendesen kikapcsolni.
Vagy amikor elmegyünk valahova, és megbeszéljük, hogy munkáról nincs szó... Mégis felhozza ő, vagy néha én 😬😃
3/6 Justinianus válasza:
Furcsa. Én csütörtökön azon szoktam nyavalyogni, hogy megint itt a hétvége, és még felét sem csináltam meg annak, amit a hétre elterveztem ... :)
4/6 anonim válasza:
Elég furcsa, mert a többség legkésőbb kedden elkezdi ezt a hisztit😃
5/6 anonim válasza:
Akkor engedjétek meg, hogy én nyerjem a hisztiversenyt, mert péntek van, és teli hétvégén dolgozom. Ma kezdem a hisztit. Nekem nincs hétvége.
Köszönöm. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!