Az gáz, ha holnap ugyanabban a ruhában megyek iskolába, mint amiben múlthét csütörtökön?
Figyelt kérdés
(Múlthét pénteken nem voltam betegség miatt, és ugye most az ünnepek miatt csak holnap lesz újra suli)2022. márc. 15. 17:20
1/12 anonim válasza:
Ha azóta ki lett mosva,akkor nem.
3/12 anonim válasza:
Miért kellene egy ruhát minden felvétel után kimosni? Kényszerbeteg vagy?
4/12 anonim válasza:
Hát mondjuk egy pólót nemart. Oké, lehet veszekedni,ki mennyit izzad,meg ilyenek, de azért igen, felsoruhazatot,alsonadragot meg zoknit minden nap újat veszek fel, és szerintem ez normális.
3as, te igénytelen vagy?
5/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan nadrágom meg pulóverem általánosban amiből 4 is volt, rám akkor mit mondtak volna? :D Amúgy soha senkinek fel sem tűnt egy csajon meg az ofőmen kívül, nekik meg megmondtam hogy több is van belőle. Utána nem volt téma.
7/12 anonim válasza:
4# Igénytelen vagy te, mert még azt sem tudod mit jelent az alsó- és a felsőruházat kifejezés.
8/12 anonim válasza:
Kit érdekel? A lényeg ne mindennap hordd...
9/12 anonim válasza:
Őzikét elütni, majd este feldolgozni otthon, az sem egy előnyös viselkedés.
10/12 anonim válasza:
Azon agyalok, mi volt rajtam csütörtökön. Ha a sajátomra nem emlékszem, szerinted máséra igen?
A kutyát nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!