Vörös rózsát kinek szokás ajándékozni? Mit jelképez? Névnapomra kiseeb csokor (Tescós) vörös rózsát kaptam egyik férfi ismerősőmtől csütörtökön
Ebben az esetben azt hogy kedvel téged és örömet akart szerezni.
Szegény pasik nem is tudják hogy milyen színt válasszanak. A magyar köztudatban csak annyi van hogy a fehér virág az ártatlanság színe, a sárga az írígységé, a piros a szerelemé, a rózsaszín a szereteté. Bár rózsaszínt nem annyira szeretnek adni a férfiak, mert a sok Barbie reklámon, és csilámporon felnőtt generációban sokan besokaltak a rózsaszíntől.
Ha nem egy csokor, hanem egy szál vörös rózsa az ajándék akkor az a szerelem és vágyakozás jele.
vörös rózsából egy szál többet jelent mint egy csokornyi.
a kutyát nem érdekli, mit jelent, én is vettem már nőként vörös rózsát, mert tudom, hogy az illető imádja.
NE képzelj bele sokat, nem érdemes...
Elvileg szerelmet jelent, de a gyakorlatban nincs jelentősége.
A legtöbb pasi nem foglalkozik az ilyesmivel. Ez volt a Tescóban, ezt vette meg, oszt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!