Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen nincsen múltam, ez...

30 évesen nincsen múltam, ez furcsa?

Figyelt kérdés
Nincs mire visszaemlékeznem, nem voltak barátaim, sem komoly kapcsolatom, nem ért csalódás, nem volt kudarcom, mintha csak egy zombi lettem volna egész életemben.

jan. 24. 15:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Olyan nincs, hogy valakinek nincs múltja, se kudarca, se csalódása, se pozitív élménye.

Arról, hogy ilyen volt eddigi életed arról te tehetsz, te alakítottad így. Változtatni akarsz rajta? Akkor hajrá.

jan. 24. 15:52
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Hogyne lenne? Attól, hogy nem izgalmas, csak ott van mögötted három évtizednyi múlt.

Ha meg válroztatni szeretnél, még bőven időben vagy.

jan. 24. 16:00
 3/17 A kérdező kommentje:
De tényleg olyan vagyok, mintha nem is ember lennék, ma is egész nap ültem a szobámban, gyereknek is ilyen voltam, nem érdekel semmi, és senki
jan. 24. 16:02
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván, ha egész nap nem csináltál semmit, csak léteztél a világtól hermetikusan elzárva, akkor nem furcsa.
jan. 24. 16:09
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
Azért, mert a nárci szüleid letiltottak mindentől, és mindenkitől. Valószínű bántalmazó családban nevelkedtél.
jan. 24. 16:12
 6/17 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Egy szerzetes is csak ül és meditál vagy imádkozik. Nincs se barátja se senkije, csak jelen van az életben.
jan. 24. 16:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van..Ami most jelen az fél perc múlva már múlt lesz.
jan. 24. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
5# Nem értem minek kell lepontotni az igazságot.
jan. 24. 17:37
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
*lepontozni...
jan. 24. 17:37
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
És olyannyira igaz, hogy lehet, hogy valakit 40 éves korában is elnyomnak a szülei, és nincs saját élete. Tessék, pontozzatok le, verjétek a billenytűket!
jan. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!