Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen nincsen múltam, ez...

30 évesen nincsen múltam, ez furcsa?

Figyelt kérdés
Nincs mire visszaemlékeznem, nem voltak barátaim, sem komoly kapcsolatom, nem ért csalódás, nem volt kudarcom, mintha csak egy zombi lettem volna egész életemben.

jan. 24. 15:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%

#10:

Jó, te meg tanulj meg helyesen írni és vegyél be egy nyugtatót, aztán feküdj le aludni.

jan. 24. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

40 évesen miért él valaki a mérgező szüleivel? Miért nem költözik albérletbe?

jan. 24. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Lehet,hogy internet/játékfüggő vagy? Kérj segítséget és kezdj el élni. Nem mások miatt. Magad miatt. Nem azért teremttettél erre a világra, hogy ellopják tőled az idődet olyan "bálványok", amikben nincs élet!
jan. 24. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem furcsa. Mert nálam az van, olyan szinten nagy semmiről szól egész életem, csak úgy létezek a nagy semminek.
jan. 24. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért nem gondolom furcsának, mert pepitában ugyan, de velem is hasonló volt, csak 20 éves koromig. Addig egy kis burokban éltem, ami a suli és az otthonom között húzódott, bár inkább a szobámra limitálódott, azon kívül meg szinte semmi sem történt velem.
jan. 25. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem emlékszel rá, nézdd vissza pl. A régi fotóidat.. én is a 30- as éveimben járok, viszont hál' a jó égnek sokat tapasztaltam eddig, sok jó embert megismertem... akik meg szemétkedtek/rágalmaztak/

beszólogattak leépítettem..vedd magadat körül értelmes emberekkel, akikkel tudjátok egymást segíteni..

jan. 25. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Totál kiégés ez.
jan. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!