Random videói közül melyik számotokra a legparásabb?
Youtuber Randomról beszélek, ijesztő, igaz történeteket mesél.
Nekem elsőnek a Till Tamásos videó volt és az események után még inkább, de ott van még a kámforrá vált családanya videó Tammy Kingeryről is, nagyon félelmetesek a hangaláfestésekkel de maguk a történetek is. De Brandon Swanson videó is parás. Ha egyet mondhatnék akkor Till Tamást mondanám.
Nektek melyik a legparásabb?
Érdekesek a videói, de nem tudom parásnak tartani, annyira monoton hangon beszél végig, hogy számomra sajnos álmosító ebben a formában. G. V. Cooper videóit sokkal jobban szeretem.
De ha szigorúan csak a témát tekintve kellene választanom, akkor talán a Gyatlov-rejtély nekem is.
Szeretem a videóit, kb. mindet láttam. De egy idő után már idegesített, hogy a legtöbb sztorinak nincs megoldása, így elkezdtem nézni más YouTube-csatornákat, ahol meg akár több évtizede is húzódó gyilkosságokat mesélnek el. Legalább ott mindig pont került az ügy végére.
Nekem a magyar eltűnések a legparábbak, főleg az Ophélie és az Ackermann Dávid. Ezek az esetek olyan helyen történtek, amelyeket én is jól ismerek, ez adta főleg azt a félelmetes érzést.
Ugye a francia lányt megtalálták holtan, de ez a Dávid is biztosan halott már, kizártnak tartom, hogy valahol élne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!