Melyek voltak a legparásabb, legfélelmetesebb horror FPS játékok?
Mert én az a fajta gamer vagyok aki igazából nem csak úgy hentelgetni szeret lövöldözős gamekben,nekem plusz adaléknak kell hozzá közben egy kis páni félelem is :-)
Olyas féle zsigeri élményekre gondolok mint pl. a Return the Castle Wolfenstein mondhatni már legendás föld alatti,zombis-múmiás pályái,vagy a 2009-es részben pl. amikor először támadtak a félig ember-félig kutya teremtmények [link] ,vagy a F.E.A.R. széria legjobb pillanatai,közte pl. azzal amikor egy villódzó folyosón kellett áthaladnod [link] ,vagy amikor Alma meg akar fojtani [link] ,vagy a Stalker-é,pl. ez https://www.youtube.com/watch?v=SbhxvxcXoiM vagy az amikor az elhagyatott X18-as laborban,minden idők egyik szerintem leghátborzongatóbb helyszínén kóricálsz: [link] [link] [link]
Na ilyesmi hangulatokra vágynék még :-)
Jó,Doom 3 pl.,de egyéb?Mit szóltok pl. ehhez az össze állításhoz? https://www.youtube.com/watch?v=esaQC3qRA-s
De csak kb. 2013-ig érdekel,mert annál újabbakat úgysem bír el a konfigom!Viszont nyilván nagyon régik sem érdekelnek,szóval azért inkább a 90-es évekből se,ha kérhetném.De a 2000-es évektől kezdve bármelyik évből jöhet,a 2001-es Wolfenstein-nek is azt néztem hogy abszolút el tudnám fogadni a grafikáját még most is.
És tehát fontos hogy fps vagy legalábbis first person legyen,külső nézetes játékok nem érdekelnek!
Köszi a tippeket!
Penumbra vagy mi. Nem jatszottam vele de amúgy google a barátod, miért nem keresel rá milyen horror gamek vannak?
Alien vs Predator 2-ben ha az emberrel mész az is fosatós tud lenni vagy a 3. rész :)
Nekem a STALKER volt még ilyen..
Igaz hogy nem lövöldözős de az 100% hogy maxx 1 órát mersz vele játszani nappal éjszaka meg 10 percet se! :D
De az Amnisa játékot tudom ajánlani!
Nálam olyan szinten kiverte a biztosítékot az a játék hogy egy pont után éjjel csak úgy mertem kimenni wc-re hogy végig felkapcsoltam a villanyt! :D
Ez a játék ha egyszer kapna egy vr támogatást akkor kötelező lenne a pelenka használata!
#5: megvolt a google is,nem véletlen a fenti youtube link sem.De épp ezért kérdeztem meg itt is hogy magán véleményeket is olvashassak róla.
#6: egy kicsit mintha elírtad volna a játék címét.Erre gondoltál volna?Amnesia: The Dark Descent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!