Melyik évadot nem szerettétek a Bűbájos Boszorkákban?
Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól akik nézik természetesen.
Nekem a 8.évad nem volt szimpi. Egyszerűen érezni és látni lehetett, hogy a színésznők unták magukat, nem volt egy izgalmas epizód sem, egyedül talán Billie volt az akit kedveltem és fényt hozott az évadba, hiába utálták sokan, én kedveltem őt. Volt pár aranyos jelenet Billie és Phoebe között. Egyedül ő törődött vele. Meg sokszor volt olyan, hogy a bűbájosok nem törődtek már azzal, hogy másokat mentsenek meg, nem érdekelte őket a boszorkányság már. Az első 3 évadot kedveltem talán a legjobban, mikor Prue is volt. Paigel nincs bajom, de nélküle nem volt az igazi utána.
ma 14:38
1/10 anonim válasza:
Én is addig szerettem igazán, amíg az eredeti felállás volt.
2/10 anonim válasza:
Kérdező pontosan így gondolom én is :) a Prue halála utáni részek már nem voltak az igaziak. Billie szerintem is hozott kis izgalmat a testvérével együtt. Egyébként tetszett, hogy baromi erősek voltak ketten :)
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak kár hogy gonoszba mentek át és ellenségek lettek a nővéreknek :(...legalább a végén Billinek megbocsájtottak és még Phoebe is barátságban maradt vele, látni lehetett hogy vigyázott a gyerekeire a montage-ban :).
ma 14:55
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem mindig prue volt a kedvencem és tetszett a neve is, egyedi volt :D...
Meg neki sok epizódja volt amiket kedveltem.
ma 15:10
7/10 anonim válasza:
Shannen Doherty most halt meg júniusban. Szegény elég sokáig küszködött.
9/10 A kérdező kommentje:
7-Igen hallottam, sajnálom őt. Fura volt utána újra nézni a jeleneteit. :(
ma 15:18
10/10 anonim válasza:
Nálam onnan bolt lejtmenet, hogy elvették Phoebe képességeit. Utána nagyon azt éreztem, hogy nem tudnak igazán mit kezdeni a karakterrel. Túl sokáig vergődtették Cole-lal is. Ha előbb behozzák Cupido-t és Billie-éket, valamint Billie testvérének több időt hagynak gonoszkodni, nekem jobban tetszett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!