Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Rose McGowen egy...

Szerintetek Rose McGowen egy nap meg fog bocsátani Alyssa Milanónak?

Figyelt kérdés

A minap hallgattam Shannen Doherty podcastjét, amit a halála után is folytat a családja és a barátai (anyja, Holy M. Combs, Brian Krause, Drew Fuller), és a legutóbb Rose volt a vendég. Beszél a kapcsolatáról és a barátságáról Shannennel. Név szerint viszont egyedül Alyssát nem említette, ugyanakkor említett egy parazitát, akivel neki és Shannennek is együtt kellett dolgoznia. Gondolom a parazita Alyssa, mert gyakran említi és azt is jelenti, hogy még nem nagyon utálja.

Szerintetek ha már a Shannen-Alyssa kibékülés soha nem valósult meg, de a Rose-Alyssa összeborulás még eljöhet?

aug. 26. 11:10
A kérdező szavazást indított:
nem, amit Alyssa tett azt nem lehet megbocsátani
habár Alyssa tettei megbocsáthatatlanok, de Rose végül a lelki béke érdekében megbocsát
Rose újra jó barátságba fog kerülni Alyssával, csak még kell neki egy kis idő, hogy feldolgozza a történteket
1 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit tett Alyssa, hogy ilyen sokáig haragot tart vele Rose?
aug. 26. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát szerintem több dolgot.

Az egyik úgy tudom az, hogy rémálom vele együtt dolgozni és azt hiszem pont Rose mondta, hogy mindig azért imádkozott kaszálják el a sorozatot. Normális úton se Rose, se Holly nem tudtak felmondai.

(Elvileg Shannen távozása után Holly sem akart már maradni, de a csatorna vagy valakik elkezdték zsarolni azzal, hogy többé nem kap szerepet sehol sem, ha akkor lelép, ezért muszáj volt maradni. Erről egy korábbi podcastben beszéltek Shannenel. És Alyssa ennek aktívan a része volt és valami hasonló történt Rose esetében is. Ugye a filmes szerepeivel kapcsolatban már zsarolták, mert nem beszélhetett a nemi erőszakról és a sorozat esetében is később hasonló helyzet alakult ki.)

Illetve a másik, hogy Alyssa Rose szerint a szexuális zaklató körnek is valahogy a része, egy fogaskerék a gépezetben. Rose szektának nevezi ezt a hollywoodi életmódot.

Én a beszélgetéseikből ezt szűrtem le.

aug. 26. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
aug. 26. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Amúgy itt meg a podcast, akit érdekel:

https://www.youtube.com/watch?v=WlaomrBia54&t=9s

aug. 26. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!