Más szemmel nézitek a Bűbájos boszorkák sorozatot Shannen Doherty podcestjei után?
Elhiszitek, amit abban mesélnek Hollyval? Pl. hogy Alyssa volt, aki kirúgatta Shannent és utána megfenyegették Hollyt azzal, ha ő is ki mer szállni, akkor soha nem kap már szerepeket?
Ezért gyűlölheti Rose is Alyssát? Azt szokta mondani, hogy minden forgatást pokollá tett.
Én azt hiszem azért nem szerepelt Shannen képeken sem, mert csúnyán váltak el és Shannen egy képen való megjelenésért is annyi fizetést kért volna, mintha szerepelne a részben.
Illetve azt hiszem a 8. évadba meghívták vendégszereplőnek, de nem ment el. Habár a 8. évad költségvetését alaposan megnyirbálták, lehet fizetni sem tudták volna.
Igen, azt tudom. Ezért gondolom, hogy lehet igazság abban, amit mond, mert a 90210 sorozat készítője ugyanaz, mint aki a Bűbájosokat is csinálta. És a 90210 kiszállása/kirúgása ellenére is Shannent akarta a főszerepre, így annyira problémás színésznő mégsem lehet.
Szerintem csak Alyssa miatt nem akart visszatérni. Na mindegy már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!