Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akkor most hogy van a netflixn...

Akkor most hogy van a netflixnél az előfizetés? Hány helyen lehet nézni egy előfizetésből, egy netflix háztartásban?

Figyelt kérdés

Ahogy olvastam, internethálózathoz, wifihez van kötve. Tehát IP címhez. Ha elmegy az ember otthonról, akkor valami kóddal lehet 7 napig nézni. Ez azt jelenti, hogy munkahelyen nem is tudnám nézni a saját előfizetésemet? Azaz csak ezzel a 7 napos kóddal?

Meg lehet váltogatni mobil és tablet között, egy eszköznek veszi?

A másik kérdésem: Több kérdés alatt olvastam, hogy az alap csomagban is két eszközt enged, hiába van eredetileg csak egy írva. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

tegnap 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A saját eszközödön bárhol nézheted. Úgy ellenőrzi a jogosultságot, hogy kinevezel egy fő háztartást - nyilván a sajátodat ahol élsz -, és ha oda 31 napon belül bejelentkezel, akkor az eszközt jóváhagyja és használhatod.

Ezzel tudják a közös használatot kizárni azoknál, akik csak a neten osztogatják a belépési adatokat, mert aki megkapja az nem fog tudni 31 naponta a fő háztartásból bejelentkezni (mobil eszközzel még kijátszható, de egy tévét nem fognak havonta hurcolni).

Jelenleg ez a rendszer működik, a régi 7 napos kód rendszere megszűnt. A több eszközös használatot nem tudom, hivatalos az alap csomagra 1-et ír.

tegnap 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Most is nézem Ausztriában és otthon van az előfizetés.
tegnap 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
tegnap 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!