Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A MAX4-en miért nem adják...

A MAX4-en miért nem adják többet a Bűbájos Boszorkák 1-3 évadát?

Figyelt kérdés
Valamiért már csak a negyedik évadtól adják a Bűbájos Boszorkák sorozatot, régebben láttam a csatornán azokat a részeket amiben Prue is volt így biztos adták az első három évadot de mostanában csak a negyedik évadtól vetítik előlről és többször már vévig vitték az egész sorozatot de mindig a negyedik évadtól kezdik mintha az első három nem is létezne. Ami fura, hogy a reklámban még Prue szerepel mikor mutatják a 3 lányt viszont a szereplők neveinél csak Holly Marie Combs és Alyssa Milano szerepel. Prue színésznőjét (Shannen Doherty) nem említik meg egyszer sem. Mi lehet ennek az oka?

tegnap 02:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet azoknak nem volt nagy nézettsége azon a csatornán. Én a film4en néztem újra ott az elejétől adták, de én meg pont csak addig néztem mindig amíg prue van benne
tegnap 07:17
 2/2 anonim ***** válasza:
TV-programokra bérleti licenszek vannak, v.sz.l. a 3. szezonig sokkal előbb vásárolt bérleti díjat és lejárhatott. Ha valamiért nem éri már meg vagy éppen másra költi a pénzt, akkor már csak a 4. szezontól vetíti. Addig, amíg 4-8 között is lejár. Az is lehet, hogy legközelebb már csak 6. vagy 7. szezontól fog futni.
tegnap 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!