Te haragudnál ezért a szüleidre?
Szeptemberben költöztem el. Akkor ettem először csokit, gyorskaját, chipset, gumicukrot, stb-t.
A szüleim SOHA nem engedték, hogy ilyeneket egyek, de igazából nem is vágytam rá.
Aztán gondoltam 18 évesen megkóstolom a Milka csokit.. Majd a gyrost..
Végül híztam 35 kg-t mostanáig.. Édesség és gyorskaja-függő vagyok...
Szerintem ha néha engedték volna, hogy egyek pár kocka csokit, akkor most is elég lenne annyi, nem ennék meg egyszerre 2-3 táblával.. :(
úúúh ember neked tényleg nem volt gyerek korod.
Arra neveltek hogy vidd haza??és kit érdekel hogy arra neveltek? ennyi kis lázadás sem fért bele számodra?
"Most semmi okod rá, mert 75 kilósan nem vagyok tehén..."
Mivan? Most 75 kiló vagy és azt írtad hogy híztál 35-öt idáig. Hány kiló voltál 40??? Ezt magyarázd már ki légyszi.
Igen, 38-40 kg között voltam, mivel rosszul voltam a zsíros kajáktól, ezért az ebédem 2-3 falatnyi kaja volt csak
Akkor még nem vágytam a csokira, azt nevelték belém, hogy rossz, meg se kóstoljam. Eszembe sem jutott megenni, pedig amúgy elég lázadós típus voltam.
anyám soha nem engedte a drogot. felnőtt vagy és soha nem is próbálnám ki....
Ne hárítsd a felelősséget, te vagy akaratgyenge.
"Nem hárítom a felelősséget, csak haragszom rájuk."
Dehogynem rájuk harítod a felelöséget.
Haragudni jogodban áll, de hibáztatni csak a saját hülyeségedet szabad.
Nem hárítom a felelősséget, csak haragszom rájuk.
Tessék, hátha másodjára felfogod. :D Itt vége van ennek a mondatnak. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!