Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te haragudnál ezért a szüleidre?

Te haragudnál ezért a szüleidre?

Figyelt kérdés

Szeptemberben költöztem el. Akkor ettem először csokit, gyorskaját, chipset, gumicukrot, stb-t.

A szüleim SOHA nem engedték, hogy ilyeneket egyek, de igazából nem is vágytam rá.

Aztán gondoltam 18 évesen megkóstolom a Milka csokit.. Majd a gyrost..

Végül híztam 35 kg-t mostanáig.. Édesség és gyorskaja-függő vagyok...

Szerintem ha néha engedték volna, hogy egyek pár kocka csokit, akkor most is elég lenne annyi, nem ennék meg egyszerre 2-3 táblával.. :(

2014. márc. 18. 18:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
96%

Nah, bocs benéztem, 15 évesen napokig nem jársz haza ,.de a csokit hazavitted mint a kisangyal...

Így jó?

Akkor is te vagy a hibás hiába hülyít aki itt egyetért. Azok mind sikertelen diétás vagy függő egyedek.

2014. márc. 19. 17:19
 92/94 anonim ***** válasza:
33%

Mértéket kellett volna tartani, de hogy? Ha nem adtak neki csokit, nem volt mivel mértéket tartani.

Ez ugyanolyan, hogy akinek szegény a családja, az nem fogja otthon megtanulni, hogyan kell a pénzzel gazdálkodni, hisz nincs pénzük, amivel gazdálkodhatnak.

2014. márc. 19. 20:59
 93/94 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó...na pont, hogy a szegények tudnak gazdálkodni a pénzzel, mert be kellett okosan osztani azt a keveset. Az nem tud gazdálkodni a pénzzel, aki nem tudja, hogy mi az értéke, mert mindig minden a popója alá került, és szórhatta a pénzt. Szóval nagyon nem jó a példád. De más szempontból is, amit már többet írtunk: ha pl. nem engednek drogozni a szüleid, akkor fix. hogy drogfüggő leszel, mert nem tanultad meg kontrollálni? És természetesen a szüleid hibája lesz, mert nem engedtek szipuzni? Na álljon már meg a menet!
2014. márc. 19. 21:04
 94/94 anonim ***** válasza:
0%

Menj el kineziológushoz, ajánlom a hellinger féle családállítást is. Mondd meg a szüleidnek, hogy haragszol rájuk, én haragudnék. Jót akartak, de rosszul sült el.

Azért olyan fura, hogy se táborban, se szülinapi zsúron, se a saját szülinapodon nem volt se édesség, se torta. Egy falat sem?!

Még a Schorbert gyerekek is megtalálják a módját, hogy édességhez jussanak, pedig ott aztán igazán megy, hogy az ördögtől való étek. Ők is ezért ducik, szegények. Szánalmasan és nevetségesen tiltják tőlük az "egészségtelen" ételeket, de amikor lehetőségük van, tömik magukba...

2014. márc. 19. 22:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!