Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál a párodra, ha nem...

Haragudnál a párodra, ha nem szólt volna előre, hogy szabadságot vesz ki?

Figyelt kérdés

Rosszul lettem a munkahelyemen, ezért hazajöttem. A párom itthon volt, nézte a tévét. Kérdeztem hogyhogy itthon van, baj van vagy mi történt? Ja hát szabit vett ki szerda-csüt-péntekre. Kérdeztem miért nem mondta. Azt mondta elfelejtette...

Annyi nem volt benne, ha már itthon marad, legalább kiszellőztet.

2014. febr. 26. 21:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%
Szegény csak rá akart rántani a rudira, te meg megzavartad. Most oda az egész szabija, mert gondolom te is otthon maradsz ezek után papás mamást játszani.
2014. febr. 26. 21:49
 2/30 anonim ***** válasza:
4%
Nem. Es nem ertem a problemad. Egyebkent ha szabadnapos vagyok, nem vegzek hazimunkat. SZABADNAPon haziMUNKAt vegezni? Nem tunik tul logikusnak. :)
2014. febr. 26. 21:50
 3/30 anonim ***** válasza:
92%

Minden szabit megbeszelunk,es tartalmasan egyutt toltunk el.

Nagyon meglepodnek ha tudtom nelkul megy szabira,fokepp,hogy egyutt jarunk meloba.

2014. febr. 26. 21:53
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
pasi.. az én férjem is volt már úgy hogy nem szólt előre... vagy csak akkor mondta el, amikor én kérdeztem rá (ünnepek előtt-között) hogy mégis hogy lesz itthon.. :)) ez akkor okozna problémát nekem ha lenne szeretőm akivel lebeszélek egy napot hogy reggel jöjjön hozzám, fél 9-re mert a férjem 8-kor elmegy otthonról erre a férjem nem indul el dolgozni :D és persze közben a nyakamon lóg hogy még csak értesíteni se tudjam a szeretőt... nah ez ciki lenne...:) de mivel boldog házasságban élek, szerető nélkül... én ilyenből nem csinálok problémát :)
2014. febr. 26. 21:55
 5/30 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbb pasinak eszébe sem jut szallőztetni! Egyszerűen nem úgy vannak bekódolva.

A helyzettől viszont nekem is felszaladt volna a szemöldököm. Olyan mintha elakarta volna titkolni előled.

2014. febr. 26. 21:56
 6/30 anonim ***** válasza:
98%
én nagyon meglepödnék, mivel mindig ugy veszi ki a szabadságokat, h nekem is jo legyen, igy el tudjunk menni valamerre pihenni illetve tudjunk közös programokat szervezni
2014. febr. 26. 21:57
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
Én haragudnék. Annyira kevés időnk van egymásra, hogy a minimum, hogy szólunk, ha akad egy szabadnapunk. És igenis a szabadnapos nekiáll és rászán egy órát, hogy legalább az alap házimunkát elvégezze, mire hazaér a másik.
2014. febr. 26. 21:59
 8/30 anonim ***** válasza:
82%
#2: Akkor szabadnapon ne is egyél.
2014. febr. 26. 22:02
 9/30 anonim ***** válasza:
53%
Ez miért lenne baj? Talán csak akart magának egy nyugis napot.
2014. febr. 26. 22:03
 10/30 anonim ***** válasza:
34%

Én sem értem mit kell ezen kattogni.

Gondolom, amikor hazajön munkából nem hagysz neki túl sok teret. Hát most akart magának. És mi abban annyira szörnyű, hogy otthon tévézett?

Az én férjem is simán elfelejt dolgokat. De nem direkt vagy kiszúrásból, csak ő ilyen kis feledékeny. Ez van. Megszokom. Ő is megszokja az én butaságaimat.

2014. febr. 26. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!