Annyira nagy kérés részemről, hogy vegyen ki 2 nap szabadságot? Eltörtem a kezem és még nem jól boldogulok egy kézzel.
Figyelt kérdés
Tegnap sikerült olyan 'ügyesen' elesnem, hogy eltört a bal csuklóm. A férjemet megkértem, hogy ma és holnap maradjon itthon, hogy segítsen kicsit, mert még nem tudok egy kézzel mindent megcsinálni, de ő kikérte magának, hogy egy ilyen apróság miatt nem fog szabit kivenni (pedig a főnöke simán elengedné). Elég rosszul esett. Csak én túlzom el a dolgot vagy ennyit igazán megtehetett volna?2013. jan. 10. 10:45
1/22 anonim válasza:
Attól függ. Ha kisbabát kell ellátnod akkor otthon maradhatna segíteni. Ha nincs semmi különös, akkor a mosás, ablakpucolás megvár. Legfeljebb rendeltek kaját, gondolom fáj a kezed rendesen. Jobbulást!
2/22 anonim válasza:
engem is simán elengednének, és a páromat is, mégis van olyan melóm, ami miatt nem szívesen vennék ki most szabit.
ha baba van, akkor oké, és megértem azt is egyébként, hogy rosszul esett.
3/22 anonim válasza:
Kicsit szebben is a tudtodra adhatta volna, hogy szerinte ez nem extra dolog, ezért megértelek. De miért kérted meg amúgy? Vannak gyerekek, esetleg kisbaba?
4/22 anonim válasza:
Balkezes vagy? Mert ha nem, akkor nem tökéletesen ugyan, de azért lehet boldogulni egy kézzel is. Ezért felesleges lenne szabadságot kivenni....
5/22 anonim válasza:
persze nekem is rosszul esne, hogy így elutasít, de szerintem simán meg lehet oldani egy kézzel is. anyum szilveszterkor törte el a bal csuklóját, ráadásul bal kezes, és a hétvégén már simán levezetett 200 km-t, előtte se kért senkitől semmit. csak írni nem tud, de azt úgyse tudja megcsinálni senki helyette (helyetted).
6/22 A kérdező kommentje:
A nagyobbik gyerek 3 éves lesz, a kicsi 2 hónapos. Elég bénán tudok így még pelenkázni is, már a második pelusból folyik ki minden. :( Igen, eléggé fáj a kezem, illetve inkább az ujjaim, gondolom főleg azért, mert csak erőltetem, hiába kéne pihentetnem. Kaptam gyógyszert a fájdalomra, de nem merem bevenni, túlságosan kiüt és félek, hogy bealszok tőle.
2013. jan. 10. 11:05
7/22 Kondor Judit válasza:
Bezzeg ha fordítva lenne akkor Te símán megtennéd.Erre a pasira én tuti már nem számítanék.Kíváncsi lennék ha ő ilyen helyzetbe volna mit csinálna.
Többet nem írok mert csak rosszat írnák.Jobbulást kívánok,és kitartást.
8/22 anonim válasza:
így hogy 2 ekkora gyerek van ott,magától is maradhatott volna,nemhogy kérésre,nem irigyellek
Főzni ne főzz,hazaért akkor passzold át a gyerekeket és pihenj
9/22 anonim válasza:
Hat 2 nap szabi áll se lennél ki segítve, egy törésnek minimum hetek kellenek....Nagymama nincs aki tudna segíteni?
10/22 anonim válasza:
Így igaz, két nap szabi nem sokat segítene, de hihetetlen ez a szitu!!! Ott van a két gyereke és rájuk sem gondol? De rendes... Sajnállak, kitartás kívánok! Valaki akár egy közeli ismerős vagy szomszéd néni nem tudna segíteni? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!