Annyira nagy kérés részemről, hogy vegyen ki 2 nap szabadságot? Eltörtem a kezem és még nem jól boldogulok egy kézzel.
Figyelt kérdés
Tegnap sikerült olyan 'ügyesen' elesnem, hogy eltört a bal csuklóm. A férjemet megkértem, hogy ma és holnap maradjon itthon, hogy segítsen kicsit, mert még nem tudok egy kézzel mindent megcsinálni, de ő kikérte magának, hogy egy ilyen apróság miatt nem fog szabit kivenni (pedig a főnöke simán elengedné). Elég rosszul esett. Csak én túlzom el a dolgot vagy ennyit igazán megtehetett volna?2013. jan. 10. 10:45
21/22 anonim válasza:
Remélhetőleg most van annyira lelkiismeretfurdalása,hogy kényeztet kicsit,és máskor komolyabban veszi a kérésed.
Jobbulást
22/22 anonim válasza:
15-ös hsz vagyok!
Nagyon sajnálom,hogy igy jártál!!!
Ez nem vigasztal biztos,de remélem a párod egy életre megtanulta a leckét!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!