Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál a párodra, ha nem...

Haragudnál a párodra, ha nem szólt volna előre, hogy szabadságot vesz ki?

Figyelt kérdés

Rosszul lettem a munkahelyemen, ezért hazajöttem. A párom itthon volt, nézte a tévét. Kérdeztem hogyhogy itthon van, baj van vagy mi történt? Ja hát szabit vett ki szerda-csüt-péntekre. Kérdeztem miért nem mondta. Azt mondta elfelejtette...

Annyi nem volt benne, ha már itthon marad, legalább kiszellőztet.

2014. febr. 26. 21:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Hát, nem megharagudnék, hanem nagyon elcsodálkoznék. A férjem sosem tenne ilyet, de mondjuk mi mindent megbeszélünk egymással. Azt is, ha egy kis nyugira van szükségünk és egyedül szeretnénk lenni. Egy normális kapcsolatban ez természetes, főleg ha a két fél elmúlt már 15 éves. Elég fura, hogy a párod nem szólt. Esetleg nem mászol rá nagyon, vagy nem sajátítod ki, vagy dirigálsz neki, hogy netán azt hihette, ha szól neked erről, te otthon akarsz maradni vagy megsértődsz azon, ha egyedül akar lenni? Vagy hogy rögtön kitalálsz neki valami elfoglaltságot, nehogy pihenni merjen egy napot is? Ez a szellőztetéses dolog, eléggé így hangzik... "Annyi nem volt benne, ha már itthon marad, legalább kiszellőztet." ... nemhogy kiporszívózott volna, felszerelte volna a polcot, kitakarította volna a fürdőszobát... valami ilyesmire gondoltál, nem igaz? :)) Na, akkor most már érted, miért nem szólt neked erről az egészről. :)
2014. febr. 27. 01:58
 22/30 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem haragudnék ,hogy szabit vett ki .. tegye csak . Azt viszont kicsit furcsállnám,hogy nekem nem említette .. (Az én párom ilyet nem tenne .Egyébként is mindig megbeszéljük mi volt aznap ,mi várható másnap stb ..)Gondolom előző nap is eszébe volt ,hogy másnap nem kell dolgozni mennie .. Egyébként nem tartom akkora ügynek ,hogy ezért haragot kell tartani .A szellőztetés stb ... eszembe sem jutna .Ez már csak szurkálódás részedről ,nem ? Egyáltalán nem zavar ,ha nem foglalkozik ilyenekkel a párom ha egyedül van itthon .
2014. febr. 27. 05:20
 23/30 anonim ***** válasza:
Mi meg szoktuk beszélni, de leginkább a nyári szabadságot egyeztetjük össze. A páromnak pl. olyan a főnöke, hogy amit ő ad ki időszerűen nekik, az általában munka után közli velük, hogy akkor xy, holnap ne gyere, vagy, hogy akkor Z, neked van 1 hét szabid holnaptól. Ilyenkor év elején úgy néz ki a dolog, hogy a párom hazaér este 6 kor, és közli, hogy másnap otthon lesz, vagy 2 napig. Ilyenkor ha akarnék sem tudnék már szabit kivenni másnapra. :) De ilyenen nem problémázunk, mivel 3 után érek én haza, és így legalább a délutánt együtt tudjuk tölteni és nem csak az estét. De ha több napot kap, és időben értesül, akkor azért próbálunk egyeztetni.
2014. febr. 27. 08:00
 24/30 anonim ***** válasza:
46%
Az én férjem baromira szétszórt tud lenni, hetente vannak dolgai amiről elfelejt szólni. A házasságunk elején zavart, ma már csak röhögök rajta.
2014. febr. 27. 08:39
 25/30 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy akik azzal jönnek "biztos akart nélküled tölteni egy kis időt" mind azt hiszik, meg olyan példát hoztak fel, ami a különélőkre jellemzők.

A kérdező valszeg nem vett volna ki hirtelenjében szabadnapot, így is az otthon lévő párjáé lett volna egyedül a lakás, ha előtte pár nappal szól.

Szerintem itt nem az a baj, hogy szabit vett ki, és az sem hogy egyedül, hanem hogy valamiért úgy érzi a párja, hogy el kell titkolnia.

Nekem is rosszul esne főleg ha csak feltételezné, hogy nem hagynám egyedül.

2014. febr. 27. 09:52
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom azért csinálta, mert ahogy kiejtette volna a száján, hogy szabit vett ki, rohantál volna te is megtenni ugyanezt. Ő meg pont ezt akarta elkerülni. Egyedül akart lenni, nélküled. Viszont ismer annyira, hogy tudta, ha ezt a szemedbe mondja, akkor te leszel legjobban felháborodva, és elhordod őt mindenféle aljas mocsadéknak. Ezt el akarta kerülni, csak benézte, így most szintén elhordod őt mindenféle aljas mocsadéknak. Nem jött be a terve. A szellőztetésért meg kap csúnyábbakat is gondolom. Miután elolvastam a kérdésed, egyáltalán nem csodálkoztam azon, amit a párod tett.

Nálunk máshogy működik, tudunk egymás szabadapjairól, de ezek nincsenek hatással a másikra. Ha nekem szabadnapom van és ő dolgozik, akkor ez van. Ha mindkettőnknek szabadnapja van, akkor sem feltétlenül töltjük együtt. És még nem is élünk együtt.

2014. febr. 27. 11:27
 27/30 anonim ***** válasza:
Azért nem mondta el, mert olyan lehetsz, mint a sógorom nője, aki még szarni se engedi el egyedül nehogy lecsapják a kezéről. Ha elmondja azon sértődsz meg, mert egyedül szeretne pihenni, vagy ráerőszakolod magad. Ő nem mondta el na bumm. A három közül melyik a jobb az ő szemével nézve? Ilyenkor én mindig beleképzelem magam a másik helyébe és láss csodát meg lehet érteni ilyeneket. Egyébként én is volt már, hogy elfelejtettem a nejemnek szólni, hogy másnap szabin vagyok, mert azt hittem már mondtam neki. Másszor azért nem mondtam meg neki, mert meg akartam lepni vele...
2014. febr. 27. 13:27
 28/30 anonim ***** válasza:
mi a helyzet?
2014. febr. 27. 18:14
 29/30 anonim ***** válasza:
25os, az én főnöknőm huszonvalahány éve van a férjével, együtt laknak, s elő szokott fordulni, hogy egyedül akar szabadnapot.
2014. febr. 27. 22:34
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem vettem volna ki szabit, azért mert ő otthon van. Csak megkértem volna, hogy 1-2 házimunkát csináljon meg, mire hazaérek.

Lebetegedtem, úgyhogy bármi terve is volt, le kellett mondjon róla.

A szellőztetést csak azért írtam, mert fordított esetben, ha én otthon vagyok, akkor az az első, hogy a lakásnak ragyognia kell, plusz ebéd legyen az asztalon. Mindegy, hogy közben 40 fokos lázam van és haldoklom... legyen rend és kaja!

2014. márc. 4. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!