Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál a párodra, ha nem...

Haragudnál a párodra, ha nem szólt volna előre, hogy szabadságot vesz ki?

Figyelt kérdés

Rosszul lettem a munkahelyemen, ezért hazajöttem. A párom itthon volt, nézte a tévét. Kérdeztem hogyhogy itthon van, baj van vagy mi történt? Ja hát szabit vett ki szerda-csüt-péntekre. Kérdeztem miért nem mondta. Azt mondta elfelejtette...

Annyi nem volt benne, ha már itthon marad, legalább kiszellőztet.

2014. febr. 26. 21:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%

hát, én ugyan nő vagyok, de én is mondtam anno a pasinak, hogy most nem megyek át hozzá, mert szeretnék egy napot magamnak. nem voltunk sokat együtt (más városban laktunk), de akkor is, iszonyat sűrű volt a munkahelyem, tanulás, és ő, kellett egy-egy nap, csak magamnak.

és egyébként a két női főnököm is szokott ilyet csinálni, hogy hú de jó, egyedül lesz otthon végre, a férj nélkül. szóval, nem hiszem, hogy haragudnék, bár az cikibb, hogy nem mondta meg, de lehet, hogy pont azért, mert tudta, hogy kiakadnál. az enyém is kiakadt, hogy kell nekem egy nap saját magamnak. szerintem meg természetes, és az a jó, ha van mindkét félnek egy-egy napja saját magárs.

2014. febr. 26. 22:18
 12/30 anonim ***** válasza:
88%

furcsa, én épp az hogy szólok előre a barátnőmnek, hogy jövő hónap ekkor meg ekkor megyek szabira, azaz minden napot velem kell lennie amit csak tud :)

még ha együtt élnénk, akkor meg főleg szólnék. furcsa ez nekem, bár ti tudjátok. vagyis ő :D

2014. febr. 26. 22:22
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Haragudni nem haragudnék, de azért én is furcsának találnám,hogy kivesz néhány napot és meg sem mondja.Nem lehet, hogy valami megleptéssel akart neked készülni, hogy ne tudjál róla?
2014. febr. 26. 22:27
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Én haragudnék.(N) És a párom is haragudna.(F)

Na nem azért, mert minden szabad percünkben össze ragadva kell, hogy legyünk. Én speciel szeretek egyedül lenni és ha egyedül akarok lenni, nem kell elfelejtenem említeni, hogy szabad napot vettem ki.

2014. febr. 26. 22:29
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
de lehet, hogy pont azért nem mondta meg, mert a párja úgy gondolja, hogy minden szabad percet együtt kell tölteni, nem? ő meg egy kis nyugit akart, saját magának.
2014. febr. 26. 22:55
 16/30 anonim ***** válasza:
54%
Mindenkinek kell némi idő saját magára. Nálunk minden héten van egy szabadnapja mindenkinek. Ilyenkor azt cisnálunk amit akarunk, a gyerekre a másik vigyáz. :) Ez így egészséges.
2014. febr. 26. 22:58
 17/30 anonim ***** válasza:
43%

Basszus! Korábban értél haza, és rajta kaptad a párodat a tv-vel??

Hát minimum válj el tőle!

Hű! Most látom, hogy ráadásul még ki sem szellőztetett.

Na erre azután már tényleg nincsen mentség!!

2014. febr. 26. 22:59
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Igen, haragudnék.

Mondjuk nálunk párom szokott szólni, bár így is van, hogy kicsit késon. O délután jár dolgozni, ilyenkor én már itthon vagyok. Múltkor mondja, hogy aznap nem kell mennie dolgozni és mehetunk egyutt valahova. Persze akkorra már volt programom délutánra és elég gáz lett volna lemondani. Tévé nincs, így kuksolhatott egyedul a szobában.

Szerintem egy párkapcsolatban, foleg ha egyutt élnek a felek, akkor azért illik tudni, hogy a másik merre van. Úgy értem, hogy most a barátaival találkozik, a szuleit látogatja, dolgozik vagy otthon van. A kérdezo esetében, neki úgy telt el egy fél napja, hogy azt hitte, hogy a párja dolgozik, míg a valóságban otthon nézte a tévét. Azért illett volna szólni elotte.

2014. febr. 27. 00:11
 19/30 anonim ***** válasza:
93%
Haragudni éppen nem, de csodálkoznék, az ilyeneket elmondja :) Amúgy rém feledékeny, de az ilyesmik valahogy túl fontosak ahhoz, hogy ne felejtsen el szólni. De el tudom képzelni, hogy van, aki képes ezt is elfelejteni. Vagy egyszerűen saját dolgának tekinteni. Kissé fura, de vannak ennél nagyságrendekkel súlyosabb dolgok is egy átlagos párkapcsolatban.
2014. febr. 27. 01:32
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

Én is vettem már ki szabit csak úgy, mert elegem volt, pihenni akartam. De a párom előtt nem titkoltam. AZért van valakinek párja, hogy megbeszélje vele a dolgokat. Nem? És azt is megmondtam, hogy egyedül akarok lenni, tehát vele sem, éppen akkor, de nem titkoltam el.

EZ így gáz!

2014. febr. 27. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!