Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik az a dolog amiben nem...

Melyik az a dolog amiben nem akarsz a szüleidre hasonlítani?

Figyelt kérdés

Nekem apukám sokat ivott,és verte a pénzt mindenféle baromságra, én pedig néha már túlzásokba esek a kiadásokat nézve, abból a szempontból,hogy nagyon figyelek a pénzem útjára, nem költök baromságokra, és ügyelek rá,hogy mindig legyen pénzem, a családom például tudja hogy hazudok ha azt mondom,hogy nincs pénzem mert nekem mindig van félretéve.(pedig nem keresek olyan hű de jól)

Szerintem ha apukám nem lett volna ilyen akkor nem ügyelnék már-már mániákusan a pénzre, így ha azt vesszük ennyi pozitívumom származott a dologból.

(De egyébként nem a pénz az első számomra, csak fontosabbnak tartom mint sokan mások, de például a családom még mindig fontosabb a pénznél -sőt a kutyám is)

2013. szept. 13. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
nem szeretném ha nyugdíjas napjaimat azzal kezdeném és zárnám, hogy megiszok egy pohár bort
2013. szept. 13. 17:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Mióta az eszemet tudom táras magányba élnek, soha nem láttam őket megölelni egymást, megcsókolni,kézen fogva sétálni, ünnepeken kívül még egy sima puszit sem adnak egymásnak.
2013. szept. 13. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon megutálták egymást, folyton előttünk veszekedtek (voltak elég csúnya viták is).

A válás óta is utálják egymást, főleg anyum apumat.

Én semmiképpen se akarom a gyerekeimet kitenni annak, hogy lássanak így és ennyit veszekedni az apjukkal, plusz válás után sem fogom szidni a másikat nekik (persze, ha ere kerülne a sor).

2013. szept. 13. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Apukámban azt gyűlöltem, h ivott, anyukámban azt, h tűrte. Én egyiket sem fogom!
2013. szept. 13. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy maradtak együtt a szüleim, hogy nem szeretik egymást. Ez mindent elmond a hangulatról és arról, hogy milyen színház megy kifelé és akkor, ha látogatók jönnek. Sosem akarok ilyen hazugságban élni, főleg nem egy egész életet. Így választottam férjet is, hogy ne legyen ilyen szomorú és szánalmas az életem. A gyávaság az első, amit kiiktattam, az ő hibájukból tanulva. A másik, hogy mindig felfele hazudnak, mindig többnek, jobbnak mutatják az eredményeket, tetteket, mint amik, nem tudom, valamit ezzel is kompenzálnak. Odáig képesek voltak eljutni, hogy ismerősöknek hazudtak rólam, hogy mivel foglalkozom, (köze sincs hozzá), cska azért, hogy nagyot tudjanak mondani, és jobban érezzék magukat tőle. Sosem tenném ezt a gyerekemmel, mindig azért fogom értékelni, ami és nem azért, amilyen lehetne, vagy amilyennek én akarom tudni. Sorolhatnám, de ezek az alapvető hatalmas problémák. Nem ittak, nem bántottak, csak úgy érzem, sem azzal nincsenek tisztában ők maguk kicsodák és mitől lennének boldogok és messze sem tudják, hogy a felnőtt gyerekük kicsoda és mi teszi boldoggá.
2013. szept. 13. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerencsére nálunk az alkohol soha nem volt téma, mert egyik sem iszik. Viszont elváltak. Anyám nagyon sértődékeny, és túlérzékeny, de mellette egy sziklaszilárd erkölcsökkel bíró, határozott és idealista nő.

Apám pénzes, és mindenkit meg akar venni. Türelmetlen, ordít, kiabál, veszekszik, erőszakos, durva. Igazából egyikre sem szeretnék hasonlítani, de sajnos a kettejük keveréke vagyok:):(

Egyébként aminek mindenképpen örülök, hogy örököltem tőlük, az a kitartásuk és határozottságuk.

2013. szept. 13. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Anyám úszik az adósságban és többnyire csak magával van elfoglalva. Apám meg szimplán egy érzéketlen p*cs. De legalább rég elváltak. Elsősorban szeretnék jó anyja lenni majd a későbbi gyerekeimnek, stabil anyagi helyzetben élni és nem hitelből szórni a pénzt szigorúan csak magamra, ahogy azt gyerekkoromban láttam anyámtól.
2013. szept. 13. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:

mindketten makacsak, akaratosak, mindig övék az utolsó szó. Anyukám sokat ivott, meg is lett az eredménye, most tolószékben van, örülhet, hogy él. Apukám meg szigorú, néha odacsapott, és még mindig kicsit tartok tőle, pedig már férjnél vagyok.

Ha külsőleg kéne mondanom, sajnos picike vagyok, mint anyukám és kövér, mint apukám :( jó kis párosítás.

Viszont anyukám nagyon jó fej, ha akar, és jó anya lett volna, apu pedig szorgalmas és nagyon jól bánik a pénzzel. Remélem ezt sikerül valahogy összehoznom majd.

2013. szept. 13. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem akarok gyereket!
2013. szept. 13. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Az egész család úgy, ahogy van nem tetszik, az egész felállás.
2013. szept. 13. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!