Az miért van, hogy 18-20 éves párnak születik egy gyereke akkor 500-an lájkolják, meg gratulálnak, mikor ennél egyszerűbb dolog a világon nincs, mint összehozni egy gyereket?
Mert a kisbabának örülnek és nem annak hogy két embernek volt 9 hónappal ezelőtt egy jól sikerült orgazmusa.
Azért nem kell megsértődni mert a te tükör előtt pózolós-csücsörítős képedet kevesebben lájkolták mint egy kisbabáét.
Azért vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert még te is megtapasztalhatod, hogy milyen rohadt nehéz összehozni egy gyereket!!!
Amúgy meg miért zavar, hogy ki mit lájkol?
Te biztos nem lehetsz több 16-nál!!
Fogalmad sincs,hogy milyen nehéz egy gyereket összehozni.
Van aki 5 évig vár rá,és akkor sem jön össze!!
Én értem a kérdést!
Alap esetben tényleg nem kell sokminden egy gyerek összehozásához. És ha ezt ilyen fiatalon csinálják az a dühitő, mivel a mai világban HONNAN van egy 18-20 éves párnak egy (vagy több) gyerekre pénze? Anyuci apuci pénze jó lesz az unokának, hát ezért gyereket csinálni SZÁNDÉKKAL pofátlanság az ilyen pár nyilván nincs még kész a szülői feladatokra.
Nekem is van olyan nem túl közeli ismerőseim akik kb ennyi idősen csináltak gyereket, otthon laknak a csaj szüleinél 1 szobában ők és a gyerek másikban a szülők. Semmi elképzelésük, ambíciójuk a jövővel kapcsolatban. Csak jött a ?pulya? és az tök jó, a legnagyobb problémájuk az, hogy nem fiú lett.
De visszatérve a face-re minden nap mióta megszületett felraknak a gyerekről egy képcsomagot h milyen szép, mennyi 20e-sel tud pózolni, meg milyen menő. Ennek kb 10 hónapja úgyhogy kicsit idegesítő, hogy akármit csinálok mindig ez a gyerek jelenik meg elöttem.
Talán ami a legszomorúbb az az hogy a csaj úgy gondolta itt vége az életének a gyerek létezik és semmi más. A pasi meg Német-ben ki tudja mit csinál. Volt már példa cifraságokra.
Na ez a véleményem a témáról.
Ettől függetlenül örülni kell az olyan kis jövevénynek aki szerető családba születik.
Ne, hogy a cigányok még az állatok is képesek rá.
Nem teljesen mindegy, ne nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!