Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az miért van, hogy 18-20 éves...

Az miért van, hogy 18-20 éves párnak születik egy gyereke akkor 500-an lájkolják, meg gratulálnak, mikor ennél egyszerűbb dolog a világon nincs, mint összehozni egy gyereket?

Figyelt kérdés
Nem kell hozzá nagy teljesítmény, 2 ember csupán. Még az analfabéta cigányoknak is sikerül.
2013. szept. 5. 16:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
attól még lehet neki örülni.
2013. szept. 5. 16:10
 2/15 Kócos boszorkány ***** válasza:
88%
Ez nem kortól függ, minden korosztályban könnyű "megcsinálni" egy gyereket. Az emberek nem a "hogyan készült" miatt gratulálnak, hanem azért, hogy szülőkké válnak, jó esetben felelősségteljes anyává és apává. A cigánykérdéshez most nem szólnék hozzá, mert ma jó kedvem van, nem kívánom elrontani :-)
2013. szept. 5. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Mert a kisbabának örülnek és nem annak hogy két embernek volt 9 hónappal ezelőtt egy jól sikerült orgazmusa.

Azért nem kell megsértődni mert a te tükör előtt pózolós-csücsörítős képedet kevesebben lájkolták mint egy kisbabáét.

2013. szept. 5. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Azért vigyázz az ilyen kijelentésekkel, mert még te is megtapasztalhatod, hogy milyen rohadt nehéz összehozni egy gyereket!!!

Amúgy meg miért zavar, hogy ki mit lájkol?

2013. szept. 5. 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Te biztos nem lehetsz több 16-nál!!

Fogalmad sincs,hogy milyen nehéz egy gyereket összehozni.

Van aki 5 évig vár rá,és akkor sem jön össze!!

2013. szept. 5. 16:18
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak 18-20 évesek babáinak a képét lájkolják 500-an. Egy kisbaba érkezésének általában örülnek az emberek, én is mindig lájkolom, ha valamelyik ismerősömnek kisbabája születik.
2013. szept. 5. 17:03
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Mert az legalább szép dolog a képeiddel ellentétben.
2013. szept. 5. 17:28
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Én értem a kérdést!

Alap esetben tényleg nem kell sokminden egy gyerek összehozásához. És ha ezt ilyen fiatalon csinálják az a dühitő, mivel a mai világban HONNAN van egy 18-20 éves párnak egy (vagy több) gyerekre pénze? Anyuci apuci pénze jó lesz az unokának, hát ezért gyereket csinálni SZÁNDÉKKAL pofátlanság az ilyen pár nyilván nincs még kész a szülői feladatokra.

Nekem is van olyan nem túl közeli ismerőseim akik kb ennyi idősen csináltak gyereket, otthon laknak a csaj szüleinél 1 szobában ők és a gyerek másikban a szülők. Semmi elképzelésük, ambíciójuk a jövővel kapcsolatban. Csak jött a ?pulya? és az tök jó, a legnagyobb problémájuk az, hogy nem fiú lett.

De visszatérve a face-re minden nap mióta megszületett felraknak a gyerekről egy képcsomagot h milyen szép, mennyi 20e-sel tud pózolni, meg milyen menő. Ennek kb 10 hónapja úgyhogy kicsit idegesítő, hogy akármit csinálok mindig ez a gyerek jelenik meg elöttem.

Talán ami a legszomorúbb az az hogy a csaj úgy gondolta itt vége az életének a gyerek létezik és semmi más. A pasi meg Német-ben ki tudja mit csinál. Volt már példa cifraságokra.

Na ez a véleményem a témáról.

Ettől függetlenül örülni kell az olyan kis jövevénynek aki szerető családba születik.

2013. szept. 5. 17:44
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Esküszöm, néha áldom a sorsot, amiért nem regisztráltam fel facebookra, komolyan, így az ismerőseimet hallgatva egy csomó enyhébb lelki traumától megkíméltem magam.:D
2013. szept. 5. 17:49
 10/15 anonim ***** válasza:
43%

Ne, hogy a cigányok még az állatok is képesek rá.

Nem teljesen mindegy, ne nézd meg.

2013. szept. 5. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!