Az miért van, hogy 18-20 éves párnak születik egy gyereke akkor 500-an lájkolják, meg gratulálnak, mikor ennél egyszerűbb dolog a világon nincs, mint összehozni egy gyereket?
Nekem és a páromnak 6 hónapja nem sikerül a baba. Ha az ismerőseim közül valakinek születik gyermeke, nem, hogy lájkolom, hanem még meg is hatódok néha! Nem egyszerű összehozni egy kisbabát, egy nő nem esik teherbe a hónap bármelyik napján! Ha nincs peteérés- nincs esély a babára. Egy gyermek születése a legszebb dolog a világon!!!
19 éves Nő vagyok:)
# 12/13
Attól, hogy nem jön egyszerre főleg 19 évesen, azért még önmagában nem egy agysebészet, csak tenni nem kell ellene ennyiből áll.
Mert egy gyerek alapjában véve ÖRÖM! Ha neked valami nem tetszik ne lájkold, ne nézd meg! Én személy szerint szoktam örülni más emberek sikerének és örömének. Ha egy babát meglátok, illetve majd ha az enyém is megszületik nem arra gondolok, hogy basszus, milyen könnyű volt összehozni, hanem arra, hogy milyen csodálatos volt az a 9 hónap, amíg bennem volt, milyen nagy erőpróba volt mind a kettőnk számára a születés, és milyen csodás, hogy a kezemben tarthatom.
Mellesleg megjegyezném, hogy én majdnem 2 évet küzdöttem azért, hogy gyerekem lehessen.
A feltett kérdésért én a helyedben elszégyelném magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!