Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az miért van, hogy 18-20 éves...

Az miért van, hogy 18-20 éves párnak születik egy gyereke akkor 500-an lájkolják, meg gratulálnak, mikor ennél egyszerűbb dolog a világon nincs, mint összehozni egy gyereket?

Figyelt kérdés
Nem kell hozzá nagy teljesítmény, 2 ember csupán. Még az analfabéta cigányoknak is sikerül.
2013. szept. 5. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
8-as, miért nem tiltod le őket? Én is inkább lájkolok szép dolgokat, például egy újszülöttet, mint egy pucsítós r!bancot.
2013. szept. 5. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Nekem és a páromnak 6 hónapja nem sikerül a baba. Ha az ismerőseim közül valakinek születik gyermeke, nem, hogy lájkolom, hanem még meg is hatódok néha! Nem egyszerű összehozni egy kisbabát, egy nő nem esik teherbe a hónap bármelyik napján! Ha nincs peteérés- nincs esély a babára. Egy gyermek születése a legszebb dolog a világon!!!

19 éves Nő vagyok:)

2013. szept. 5. 20:19
 13/15 Kócos boszorkány ***** válasza:
87%
Utolsó, sose add fel! Barátnőm és férje öt évig próbálkoztak, már a csillagokat is lehozták az égről és nem sikerült. Aztán feladták és nézegették az örökbe fogadható gyerekeket. Egy héttel rá kiderült, hogy terhes, nemsokára szülni fog ;-)
2013. szept. 5. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

# 12/13

Attól, hogy nem jön egyszerre főleg 19 évesen, azért még önmagában nem egy agysebészet, csak tenni nem kell ellene ennyiből áll.

2013. szept. 5. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Mert egy gyerek alapjában véve ÖRÖM! Ha neked valami nem tetszik ne lájkold, ne nézd meg! Én személy szerint szoktam örülni más emberek sikerének és örömének. Ha egy babát meglátok, illetve majd ha az enyém is megszületik nem arra gondolok, hogy basszus, milyen könnyű volt összehozni, hanem arra, hogy milyen csodálatos volt az a 9 hónap, amíg bennem volt, milyen nagy erőpróba volt mind a kettőnk számára a születés, és milyen csodás, hogy a kezemben tarthatom.

Mellesleg megjegyezném, hogy én majdnem 2 évet küzdöttem azért, hogy gyerekem lehessen.

A feltett kérdésért én a helyedben elszégyelném magam!

2013. szept. 5. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!