Normális dolog, hogy a párom ennyire tőrődik a kislányommal?
Figyelt kérdés
Párommal öt évig éltünk együtt, született két gyerekünk.
Pár éve megromlott a kapcsolatunk elváltunk. Én összejöttem egy pasival terhes lettem tőle erre ő elhagyott, a kicsit nem volt szivem elvetetni. Még terhes voltam mikor újra kibékültem a volt párommal azaz a jelenlegivel, kislányom hat hónapos eteti, pelenkázza, tologatja a babakocsit, játszik vele. Sokan hülyének tartják amiért egy zabigyereket nevel. Ti mit gondoltok erről?
2013. aug. 21. 16:53
1/22 anonim válasza:
Becsüld meg a férjedet mert kevés ilyen jó ember létezik. Nagyon ritka, hogy ilyet megtesz egy férfi, nyilván nagyon szeret téged.
2/22 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki h úgy gondoskodik a piciről mintha a sajátja lenne
3/22 anonim válasza:
Ne törődjetek másokkal. Sok nő simán abortuszra ment volna. Neked legalább hála Istennek van szíved. Becsüljétek és szeressétek egymást és a gyerekeket.
4/22 anonim válasza:
Még is mi lehetne erről a véleményünk?? Nem is értem a kérdést, nemhogy örülnél ennek a dolognak.
5/22 anonim válasza:
Örülj neki, és ha valaki előtted nevezi emiatt hülyének, védd meg a párodat.
6/22 anonim válasza:
Bárcsak több ilyen férfi lenne a világon.
Becsüld meg, és ne kérdőjelezd meg, nem ő csinálta, de ő neveli, melyik a fontosabb?!
Különben is ütném agyon aki azt mondja zabigyerek!!!
7/22 anonim válasza:
Becsülendő. Az a baba a te részed, és arról nem is szólva, hogy az a gyermek nem tehet semmiről. Ez lenne a természetes viselkedés, de manapság ez igen ritka. Nagyon rendes ember a párod.
8/22 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm szerint a párom csak azért törődik a kicsivel, hogy legyen hol laknia.
2013. aug. 21. 17:18
9/22 Argloss válasza:
Dobd ki és nevelj 3 gyereket egyedül, mert az ismerősöd ezt javasolta. Gondolom ő mindvégig hűséges volt hozzád, biztos vagy benne, hogy ő a rossz?
10/22 anonim válasza:
Ismerosod vszinuleg, egy kiegett irigy pocs/, p*cs@
Respect a palidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!